BLØF geeft op donderdag 6 juli een concert in de tuin van Paleis Soestdijk. Dit is het laatste optreden dat bekend is gemaakt in de reeks Royal Park Live concerten begin juli. Eerder werd al de komst van Van Morrison, Racoon en Doe Maar bevestigd. Alleen voor Doe Maar zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar. De kaartverkoop van het concert van BLØF start donderdag 6 april om 10:00 uur via www.royalparklive.nl.

BLØF wordt door velen gezien als de grootste popband van Nederland met hits als ‘Liefs Uit Londen’, ‘Dansen Aan Zee’, ‘Aan De Kust’, ‘Alles Is Liefde’ en ‘Mannenharten’. In de carrière van meer dan twintig jaar ontving de band talloze awards, speelde uitverkochte shows in de Ziggo Dome en stampte haar eigen festival Concert at SEA in Zeeland uit de grond. Op 19 mei komt het nieuwe album ‘Aan’ uit van de band waarvan eerste single ‘Wereld van Verschil’ met Typhoon inmiddels veelvuldig te horen is op de radio.

BLØF
Royal Park Live
Paleis Soestdijk
donderdag 6 juli 2017
Tickets via www.royalparklive.nl

Staanplaatsen en zitplaatsen op de tribune zijn vanaf 49 euro verkrijgbaar en gaan op vrijdag 3 maart om 10:00 uur in de verkoop via deze website. In combinatie met een ticket kun je ook een picknickbox, paleisbezoek en Toscaans diner in de paleistuin boeken.