Doe Maar komt naar Royal Park! De band geeft op vrijdag 7 juli een concert in de tuin van Paleis Soestdijk. Eerder werden al concerten van Van Morrison en Racoon aangekondigd. Beide shows waren binnen enkele dagen uitverkocht. De kaartverkoop van het concert van Doe Maar start vrijdag 3 maart om 10:00 uur.

Doe Maar ontketende begin jaren tachtig een ware rage in Nederland die vergelijkbaar was met die van The Beatles in hun hoogtijdagen. De band scoorde vele grote hits als ‘Doris Day’, ‘Is Dit Alles’, ‘De Bom’ en ‘1 Nacht Alleen’. In 1984 nam de band afscheid maar anno 2017 is het jongensachtige enthousiasme van de popgroep springlevend. Doe Maar gaf de afgelopen jaren stadionconcerten in De Kuip, was hoofdact van Symphonica in Rosso en stond drie keer in een uitverkochte Ziggo Dome. In 2012 kreeg de band de Edison Pop Oeuvreprijs.

Doe Maar
Royal Park Live
Paleis Soestdijk
vrijdag 7 juli 2017

Staanplaatsen en zitplaatsen op de tribune zijn vanaf 49 euro verkrijgbaar en gaan op vrijdag 3 maart om 10:00 uur in de verkoop via deze website. In combinatie met een ticket kun je ook een picknickbox, paleisbezoek en Toscaans diner in de paleistuin boeken.