We vroegen naar jullie favoriete Royal Park-moment en daar hebben jullie massaal op gereageerd. We hebben ontzettend veel leuke reacties ontvangen. De leukste reactie wint een huiskamerconcert thuis met wijnen van Hardy’s, bieren van Warsteiner en luxe kaas-hapjes van Koninklijke ERU. De winnaar heeft inmiddels bericht gehad.

Een greep uit de reacties:

Petra:
De zon ging bijna onder achter paleis Soestdijk, prachtige lucht. Alles klopte…. De locatie, de muziek, de vrienden, het hele plaatje

Renee:

Ondanks het slechte weer en het missen van de poncho’s hebben we toch een geweldige avond gehad. Super gezellige sfeer, lekker eten en drinken, geweldige muziek en lieve mensen om ons heen die poncho’s wilden delen! Daardoor hebben wij de grootste lol gehad, lekker kunnen dansen en zingen en genoten van een mooie avond.

Eelco:
Tijdens het concert van Doe Maar waande mijn ouders zich als ware royals!

Lies:
Vorig jaar Bløf en dit jaar bij Racoon was het fantastisch weer, een echte picknickdag en als dan ’s avonds de zon langzaam ondergaat met de klanken van deze bands, onbetaalbaar en absoluut koninklijk!

Muriel:
Wat een avond! Van begin tot een eind alleen maar waanzinnig genoten! Na Doe Maar nog een laatste afsluiter met gezellige mensen..

Nancy:
Het was één geweldige sfeerbeleving. Iedereen was vrolijk, het weer zat mee, de omgeving was prachtig, de foodtrucks en de aankleding van het park waren sfeervol en gezellig. Doe Maar was geweldig, alle mensen van allerlei soorten en maten en leeftijden beleefden de geweldige sfeer en de heerlijke herkenbare muziek. De muziek verbond de mensen: totaal onbekenden spraken met elkaar, dansten met elkaar en hadden een heerlijke tijd. Echt klasse wanneer je dat kunt bereiken als band en organisatie!