Over Royal Park

Welkom

Van harte welkom op Royal Park! Een bijzonder zomeravondconcert op een historische plek waar genieten voorop staat. Eerder jaar gaven BLØF, Damien Rice en Counting Crows, Van Morrison en Racoon al optredens op Paleis Soestdijk. De poorten gaan aan het einde van de middag voor je open en tegen het vallen van de avond staat de hoofdact op het podium voor het prachtige paleis.

Paleis Soestdijk

We zijn te gast op Koninklijke grond. Tot en met 2004 werd Paleis Soestdijk nog bewoond door Prinses Juliana en Prins Bernhard. Tijdens Royal Park is het paleis het sprookjesachtige decor van de concertavond. Zowel staand in de paleistuin als zittend op de tribune heb je een prachtig zicht op het podium. Een kijkje nemen in het paleis zelf? Reserveer samen met je ticket een paleisbezoek.

Eten & drinken

In de paleistuin staan diverse foodtrucks voor je klaar met een variëteit aan eten of geniet je van mooie wijnen. Met de picknickbox maak je jouw Royal Park-beleving compleet. De picknickbox bestel je samen met je ticket. Voor de ultieme Koninklijke beleving reserveer je een Toscaans Diner Arrangement. Aan een lange wit gedekte tafel geniet je dan van heerlijk eten met uitzicht op het Paleis.