BLØF6 juli

BLØF keert terug naar Royal Park! De band gaf vorig jaar een memorabel optreden in de paleistuin en dat smaakte naar meer. Dus komen ze terug mét nieuwe muziek! In mei presenteert de band het studio-album ‘AAN’, waarvan de single ‘Wereld van Verschil’ inmiddels veelvuldig op de radio te horen is. Één ding is zeker: dit gaat een hele bijzondere avond worden op Paleis Soestdijk!

Uitverkocht Extra's

Doe Maar7 juli

Eén van de beste Nederpopbands ooit komt naar Paleis Soestdijk! Doe Maar scoorde begin jaren 80 grote hits met 'Doris Day', 'Is Dit Alles', 'De Bom', '1 Nacht Alleen' en 'Pa'. In 1984 besloot de band ermee te stoppen maar gelukkig leefde de muziek voort! In 2000 speelde Doe Maar voor het eerst in 15 jaar weer samen en vorig jaar stond de band nog drie keer in de Ziggo Dome. Een comeback mag je het niet noemen, de band noemt het liever anders: "we spelen gewoon niet zo vaak.”

Tickets Extra's

Van Morrison8 juli

Van Morrison behoeft eigenlijk geen introductie. De 71-jarige zanger en muzikant uit Noord-Ierland wordt door velen beschouwd als een levende legende. 'Van The Man' mag de pensioengerechtigde leeftijd dan inmiddels ruim zijn gepasseerd, aan stoppen denkt hij niet. Zijn recente album heet niet voor niets 'Keep Me Singing'.

Wie recent bij een concert van hem is geweest weet dat Van Morrison zijn karakteristieke stem nog steeds heeft. En in de prachtige setting in de tuin van Paleis Soestdijk komt deze nog veel meer tot zijn recht.

Uitverkocht Extra's

Racoon9 juli

Denk je aan Racoon, dan denk je aan hits. De Zeeuwse band kan leunen op een lange reeks aan successen, denk bijvoorbeeld aan de nummers ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Brick By Brick’ en hun Nederlandstalige single ‘Oceaan’. Racoon stond op zo’n beetje alle grote festivals in Nederland en speelde in zalen als de Heineken Music Hall en de Ziggo Dome. Binnenkort komt er een nieuw album aan en we kunnen niet wachten hoe dat klinkt in de tuin van Paleis Soestdijk.

Tickets Extra's