Racoon

Denk je aan Racoon, dan denk je aan hits. De Zeeuwse band kan leunen op een lange reeks aan successen, zoals de nummers ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Brick By Brick’ en hun Nederlandstalige single ‘Oceaan’. Racoon stond op zo’n beetje alle grote festivals in Nederland en speelde in zalen als de Heineken Music Hall en de Ziggo Dome. Binnenkort komt er een nieuw album aan en wij kunnen niet wachten hoe dat klinkt in de tuin van Paleis Soestdijk.

HAEVN

HAEVN brak amper een jaar geleden door met hun eerste single ‘Finding Out More’. Het nummer groeide uit tot een grote hit. Daarna stond de band in een uitverkochte Paradiso, een uitverkocht Koninklijk Theater Carré en verraste het op festivals als Concert at SEA en Appelpop.


Michael Prins

Classic songwriting is wat Michael Prins drijft. Artiesten als John Lennon en Joni Mitchell draaiden er niet omheen. Als ze verliefd waren, dan zongen ze dat. Zonder enige omhaal. “Gewoon de simpele emotie raken”, constateert Prins. En dat is precies wat hijzelf ook losmaakt met zijn muziek.

15:00: Parkeerterrein open

16:00: Terrein open

16:30: Tom Tukker (picknicksessie)

17:30: David Benjamin (picknicksessie)

18:45: HAEVN

20:15: Michael Prins

21:30: Racoon

23:00: Einde

Maak jouw Royal Park beleving compleet

Picknickbox

Maak je bezoek compleet met een picknickbox voor twee personen. Geniet aan het begin van de avond van een baguette belegd met een romige ERU smeerbare kaas, een frisse salade en een fles witte wijn terwijl een singer-songwriter je toezingt.

Bestel

Paleisbezoek

Het paleisbezoek geeft je een kijkje in de staatsievertrekken van het paleis en enkele privé-vertrekken van de laatste bewoners. De historische ruimtes zijn nog geheel intact en voorzien van de oude inventaris.

Bestel

Toscaans Diner Arrangement

Aan een lange wit gedekte tafel aan de rand van de Paleisvijver geniet je met een kleine groep mensen van heerlijke Italiaanse gerechten, terwijl je uitkijkt op het prachtige Paleis.

Bestel

Parkeerticket

Bestel je parkeerticket online. Zo ben je verzekerd van een parkeerplaats en bovendien betaal je maar €10,00 in plaats van €15,00 ter plekke.

Bestel
informatie & tickets

Racoon – Royal Park Live
Supports: HAEVN + Michael Prins
Paleis Soestdijk
Zondag 9 juli 2017

Staanplaatsen: € 37,50
Zitplaatsen: € 42,50
Mindervaliden: € 37,50

Servicekosten zijn € 2,90 per toegangskaart.

Mindervaliden podium
Het mindervalidenpodium bevindt zich linksvoor tribune C (zie plattegrond). Zowel de mindervalide bezoeker als de begeleider hebben een mindervalidenticket nodig.

Maak je bezoek aan Royal Park compleet met:
– Picknickbox: € 29,90
– Paleisbezoek: € 9,50
– Toscaans Diner Arrangement: € 59,00
– Parkeerticket: €10,00 (€ 15,00 ter plekke).
* Servicekosten zijn € 2,90 per toegangskaart.
** Servicekosten voor additionele aankopen (picknickbox, paleisbezoek, parkeerkaart etc.) zijn € 1,00.

Overnachten
Op zoek naar een hotel om te overnachten? We kunnen Hilton Royal Parc Soestduinen aanbevelen. Klik hier om te boeken.

Vragen
Heb je een vraag over tickets? Neem dan contact op met Paylogic via customerservice.paylogic.com.

Op de toegangsbewijzen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je hier bekijken.