Dit concert is uitverkocht. Je kunt wel nog extra’s zoals een Toscaans Diner Arrangement, picknickbox, paleisbezoek of -parkeerkaart bestellen.

Uitverkocht
Van Morrison

Van Morrison behoeft eigenlijk geen introductie. De 71-jarige zanger en muzikant uit Noord-Ierland wordt door velen beschouwd als een levende legende. Voor zijn band ‘Them’ schreef hij de hit ‘Gloria’ en met ‘Brown Eyed Girl’ liet hij zien ook solo een groot publiek te bereiken. Zo gaf hij concerten in de Ziggo Dome, Heineken Music Hall en stond hij op North Sea Jazz festival. Dat Van Morrison niet in hokjes denkt, bewijzen zijn albums ‘Astral Weeks’ en ‘Moondance’. Jazz, soul en folk; het komt allemaal samen.

Daniël Lohues

Handgemaakte muziek van Daniël Lohues, de eigenzinnige multi-instrumentalist uit Erica. Al een paar jaar trekt Daniël als een hedendaagse troubadour in zijn eentje succesvol langs theaters door het hele land. Maar op 8 juli komt hij met twee muzikanten naar Paleis Soestdijk!

Ad Vanderveen & WW Ensemble

Ad Vanderveen heeft een reputatie opgebouwd als een van de belangrijkste singer-songwriters in het folk en roots-genre. Hoewel geboren in Nederland is de helft van zijn familie Canadees en dat hoor je terug in zijn muziek. Live kun je intieme akoestische nummers verwachten, maar ook expressieve en uitgebreide elektrische improvisaties met het zijn WW ensemble.

15:00: Parkeerterrein open

16:00: Terrein open

17:00: Ad Vanderveen

18:30: Daniël Lohues

20:00 – 21:30: Van Morrison

21:30: David Benjamin

21:30: Tom Tukker

23:00: Einde

 

 

Maak jouw Royal Park beleving compleet

Picknickbox

Maak je bezoek compleet met een picknickbox voor twee personen. Geniet aan het begin van de avond van een baguette belegd met een romige ERU smeerbare kaas, een frisse salade en een fles witte wijn terwijl een singer-songwriter je toezingt.

Bestel

Paleisbezoek

Het paleisbezoek geeft je een kijkje in de staatsievertrekken van het paleis en enkele privé-vertrekken van de laatste bewoners. De historische ruimtes zijn nog geheel intact en voorzien van de oude inventaris.

Bestel

Toscaans Diner Arrangement

Aan een lange wit gedekte tafel aan de rand van de Paleisvijver geniet je met een kleine groep mensen van heerlijke Italiaanse gerechten, terwijl je uitkijkt op het prachtige Paleis.

Bestel

Parkeerticket

Bestel je parkeerticket online. Zo ben je verzekerd van een parkeerplaats en bovendien betaal je maar €10,00 in plaats van €15,00 ter plekke.

Bestel
informatie & tickets

Van Morrison – Royal Park Live
Supports: Daniël Lohues + Ad Vanderveen
Paleis Soestdijk
zaterdag 8 juli 2017

Staanplaatsen: € 55,-
Zitplaatsen: € 65,-
Mindervaliden: € 55,-

Servicekosten zijn € 2,90 per toegangskaart.

Mindervaliden podium
Het mindervalidenpodium bevindt zich linksvoor tribune C (zie plattegrond). Zowel de mindervalide bezoeker als de begeleider hebben een mindervalidenticket nodig.

Maak je bezoek aan Royal Park compleet met:
– Picknickbox: € 29,90
– Paleisbezoek: € 9,50
– Toscaans Diner Arrangement: € 59,00
– Parkeerticket: € 10,00 (€ 15,00 ter plekke).
* Servicekosten zijn € 2,90 per toegangskaart.
** Servicekosten voor additionele aankopen (picknickbox, paleisbezoek, parkeerkaart etc.) zijn € 1,00.

Overnachten
Op zoek naar een hotel om te overnachten? We kunnen Hilton Royal Parc Soestduinen aanbevelen. Het Hilton Hotel is vernoemd naar Paleis Soestdijk en met de Royale kamers en het Koninklijke ontbijt kun je de volgende dag heerlijk nagenieten. Klik hier om te boeken.

Vragen
Heb je een vraag over tickets? Neem dan contact op met Paylogic via customerservice.paylogic.com.

Op de toegangsbewijzen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je hier bekijken.