Informatie voor buurtbewoners

Royal Park Live keert terug naar Paleis Soestdijk voor een concertreeks in de paleistuin. De concerten vinden plaats in juli 2022. Via deze pagina willen wij je graag op de hoogte brengen van wat er plaats gaat vinden, en buurtbewoners de mogelijkheid geven met voorrang kaarten te bestellen.

Update geluidssysteem
Dit jaar wordt gebruik gemaakt van een nieuw geluidssysteem. Het primaire doel van dit nieuwe systeem is om het geluidsniveau buiten de paleistuin omlaag te brengen.

Voorrang op de kaartverkoop
Inwoners van Baarn en Soest kunnen als eerste een bestelling plaatsen voor de concerten van Royal Park Live 2022. Meld je aan voor de mogelijkheid om met voorrang tickets voor Royal Park Live 2022 aan te schaffen, klik hiervoor de op de volgende link en vul de velden in.

Hoe gaat het tickets met met voorrang in zijn werk?

  • Wanneer je je succesvol hebt aangemeld houden wij je op de hoogte van de nieuwe concerten voor Royal Park Live 2022.
  • Iedere keer als een nieuw concert aan wordt gekondigd ontvang je een e-mail met het nieuws. In deze e-mail vind je een ticketlink waarmee je één uur voor de rest van de bezoekers kaarten kan bestellen. Het exacte moment waarop de voorverkoop voor buurtbewoners start wordt ook in deze e-mail gecommuniceerd.
  • Voor ieder concert geldt: maximaal 4 tickets per bestelling/huishouden

N.b.: Tickets met voorrang zijn alleen bestemd voor bewoners van Baarn en Soest.

Royal Park Live