Anouk en DI-RECT geven 12 juli een concert op Paleis Soestdijk. Op 13 juli staat Yann Tiersen op het podium van Royal Park Live. De Franse pianist maakt daarmee de concertreeks compleet. De kaartverkoop voor Anouk+ DI-RECT en Yann Tiersen op Royal Park Live start donderdag 28 maart om 10:00 uur via www.royalparklive.nl.

De Franse componist Yann Tiersen werd bekend door zijn filmmuziek bij de film Amélie. Het pianonummer ‘Comptine d’un autre été: l’après midi’ is zelfs in de NPO Radio 2 Top 2000 opgenomen en is meer dan 194 miljoen keer beluisterd op Spotify. Yann Tiersen gaf in Nederland eerder deze maand uitverkochte concerten in 013 Tilburg, Doelen Rotterdam en Oosterpoort in Groningen.

Op 12 juli staat de paleistuin in het teken van een Haags feestje met Anouk en DI-RECT. Anouk behoeft als populairste rockzangeres van Nederland eigenlijk geen introductie. Met haar hits als ‘Nobody’s Wife’, ‘Girl’ en ‘Michel’ gaf ze eerder concerten in het Gelredome en de Ziggo Dome. Het is bijzonder dat ze nu de intimiteit van de paleistuin opzoekt.

De avond wordt geopend door DI-RECT die momenteel worden bestempeld als Nederlands succesvolste live-band. Met hits als ‘Times Are Changing’ en ‘This Is Who We Are’ is de band de laatste jaren vaste waarde op alle grote festivals als Pinkpop en Concert at SEA, en spelen ze uitverkochte clubtours en theatertours door het land.