We kondigen vandaag maar liefst twee nieuwe avonden aan voor Royal Park! Op 5 juli komt Elvis Costello met zijn vaste begeleidingsband the Imposters naar Paleis Soestdijk. Op 6 juli brengen The Analogues een ode aan The Beatles met een speciaal voor Royal Park geschreven show.

Kaarten voor beide concerten zijn vanaf maandag 10:00 uur verkrijgbaar via www.royalparklive.nl

Elvis Costello

Elvis Costello bracht in zijn omvangrijke carrière van veertig jaar meer dan 32 studio-albums uit. Bekende hits van de Engelsman zijn ‘She’, ‘Good Year For The Roses’ en ‘Oliver’s army’. Eerder stond Elvis Costello op North Sea Jazz en in een uitverkochte Carré. Samen met zijn vaste begeleidingsband The Imposters speelt hij op 5 juli zijn grootste hits.

.

The Analogues

The Analogues hebben zich ten doel gesteld het latere werk van The Beatles, wat door The Beatles zelf nooit live is gespeeld, alsnog op het podium uit te voeren. Op die manier werden de afgelopen jaren drie Beatles-albums integraal, van begin tot eind, uitgevoerd. Speciaal voor Royal Park Live stellen The Analogues onder de titel ‘The Analogues perform The Beatles – Best of the studio years’ éénmalig een selectie samen met hoogtepunten van de legendarische Beatles-albums Revolver, Magical Mystery Tour, Sgt Pepper, The White Album, Abbey Road en Let It Be. In een grote bezetting met blazers en strijkers en met het originele, analoge instrumentarium. De afgelopen jaren tourden ze succesvol langs Nederlandse theaterzalen en een uitverkochte Ziggo Dome.