Parkeren en bereikbaarheid

Fiets/lopend

We raden buurtbewoners aan zoveel mogelijk op de fiets of lopend te komen. Je hebt geen last van files, je stalt uw fiets gratis op loopafstand van het terrein. Het is bovendien ook nog milieuvriendelijk.

Openbaar vervoer

Royal Park Live is goed met openbaar vervoer bereikbaar. We raden aan de auto te laten staan en met het OV te komen.

Vanaf Station Baarn loop je in 25 minuten naar het Paleis. Ook rijden er pendelbussen van en naar het paleis. Je wordt gratis naar het terrein gebracht en na afloop weer teruggebracht naar het station. Kijk op ns.nl en 9292.nl voor de actuele reisinformatie.

De pendelbussen rijden continu heen en weer tussen het station en het paleis, vanaf openingstijd tot 00:30 uur ’s nachts.

Auto

Vanuit de richting Utrecht/Almere
Ga vanaf de A27 richting Hilversum en neem daar de A1 richting Amersfoort en neem de afrit 10 richting Soest.

Zet daarna de navigatie uit en volg de borden (afhankelijk van het aangeschafte parkeerticket)  “Transferium Royal Park” of “P-Paleis”. Check je parkeerkaart voor welk parkeerterrein je een ticket hebt aangeschaft.

Vanuit richting Amersfoort/Amsterdam. Op de A1 neem je afrit 10 richting Soest. Zet daarna de navigatie uit en volg de borden “Transferium Royal Park” of “P-Paleis” Check je parkeerkaart voor welk parkeerterrein je een ticket hebt aangeschaft.

Mindervaliden volgen de borden “P-Paleis”. Met een entreebewijs/ticket  “mindervaliden”  in combinatie met een regulier parkeerticket kun je parkeren op P-Paleis

Parkeren

Er zijn parkeerplaatsen aanwezig, zowel in de vorm ‘P-Paleis (dichtbij)’ als ‘Transferium Royal Park (regulier)’. Met een Parkeerkaart ‘P-Paleis (dichtbij)’ parkeer je jouw auto op het terrein van het paleis. Met parkeerkaart ‘Transferium Royal Park (regulier)’ parkeer je jouw auto op grotere afstand van de Royal Park Live locatie, een rit met de pendelbus welke gratis is, brengt jou bij het Paleis en na afloop weer terug naar je auto.

Bestel een parkeerticket vooraf online. Zo ben je verzekerd van een parkeerplek. De parkeerkaart is in de voorverkoop voordeliger. Voorts zijn er geen andere parkeervoorzieningen in de buurt van Paleis Soestdijk.

Houders van een mindervaliden-ticket kunnen parkeren op P-Paleis, hier dienen zij wel apart een parkeerkaart voor aan te schaffen. In de week voor het concert krijgen de houders van een mindervalide ticket een e-mail toegestuurd met parkeerinstructies.

De parkeerterreinen gaan iedere concertdag een uur eerder, voordat de paleistuin haar deuren opent, open.

De pendelbussen rijden deze heen en weer tussen de verder gelegen parkeerterreinen en het paleis. Dit doen zij vanaf openingstijd tot 00:30 uur ’s nachts.

 

Taxi en ophalen en afzetten

Bij de Kiss & Ride kunnen bezoekers opgehaald en afgezet worden. De Kiss & Ride is gevestigd aan de overzijde van de paleistuin. Volg de borden ‘Kiss & Ride.

Royal Park Live