Suzan & Freek en Miss Montreal samen op 1 juli 2022 in de tuin van Paleis Soestdijk

Suzan & Freek en Miss Montreal geven vrijdag 1 juli 2022 ieder een concert in de tuin van Paleis Soestdijk tijdens Royal Park Live. De kaartverkoop start aanstaande maandag 14 februari om 10:00 uur via www.royalparklive.nl.

Miss Montreal en Suzan & Freek kennen elkaar al lang. Nadat ze in dezelfde uitzendingen van ‘Beste Zangers’ zaten was er een klik en begonnen ze samen ook liedjes te schrijven zoals het liedje ‘Alles’, welke Miss Montreal vorig jaar uitbracht als single.

Het succes voor Suzan & Freek begon met het uitbrengen van hun eerste eigen liedje ‘Als Het Avond Is’. Sindsdien kwam de carrière van het duo in een stroomversnelling en scoorden ze hits als ‘Blauwe Dag’, ‘De Overkant’, ‘Weg Van Jou’ en ‘Goud’. Voor het debuutalbum ontvingen ze een Edison Award en dubbel platina Award, het nieuwe album ‘Dromen In Kleur’ is inmiddels ook platina. Ze stonden eerder al op de podia van Vrienden van Amstel en Concert at SEA. Op 23 en 24 april geven Suzan & Freek shows in de Ziggo Dome Amsterdam.

Miss Montreal scoorde vorig jaar een grote hit met ‘Door De Wind’, die voortkwam uit het tv-programma ‘Beste Zangers’. Het is de kroon op haar vijftienjarige carrière, die begon met de single ‘Just A Flirt’. De zangeres gaf eerder een concert in de Heineken Music Hall (nu AFAS live) en speelde op festivals als Lowlands, Pinkpop en Concert at SEA. Op vrijdag 25 en zaterdag 26 maart geeft ze concerten in Rotterdam Ahoy.

Royal Park Live