De band Within Temptation geeft 11 juli een concert op Royal Park Live. Ook HAEVN komt naar Paleis Soestdijk, de band staat samen met Tom Odell 14 juli in de paleistuin. Eerder bekendgemaakte shows van Gregory Porter, +LIVE+, BLØF en Guus Meeuwis waren binnen een mum van tijd uitverkocht. De kaartverkoop van Within Temptation op Royal Park Live start maandag 11 maart om 10:00 uur via www.royalparklive.nl. Kaarten voor HAEVN en Tom Odell zijn reeds verkrijgbaar.

De band Within Temptation is een van Nederlands meest succesvolle bands in binnen- en buitenland. Ze scoorde hits als ‘Ice Queen’, ‘Stand My Ground’ en ‘What Have You Done’ (feat. Keith Caputo). De rockband gaf concerten in Rotterdam Ahoy en festivals als Lowlands en Rock Werchter. “Ik woon in Soest, dus ik kan praktisch op de fiets, haha. Het prachtige paleis is een setting die heel goed past bij onze muziek en show. Ik denk dat het een hele bijzondere avond wordt voor ons en de fans.”, aldus zangeres Sharon den Adel. Het voorprogramma van de show wordt verzorgd door Anneke van Giersbergen.

HAEVN staat op 14 juli samen met Tom Odell op het affice. De Nederlandse band scoorde een grote hit met debuutsingle ‘Finding Out More’ en later ook met ‘Bright Lights’ en ‘Back In The Water’. Onlangs gaf de band twee uitverkochte concerten in Koninklijk Theater Carré en speelde op festivals als Concert at SEA en Paaspop.