Bryan Ferry

donderdag 2 juli 2020

Bryan Ferry

Bryan Ferry is bekend als zanger van de legendarische Britse rockgroep Roxy Music, die in de jaren de jaren ’70 en ’80 grote hits scoorden als ‘Avalon’, ‘Love Is The Drug’ en ‘More Than This’. Ferry’s focus ligt tegenwoordig volledig op zijn solocarrière. Met songs als ‘Let’s Stick Together’, ‘The Price of Love’ en ‘Don’t Stop The Dance’ heeft Bryan Ferry bewezen dat hij een icoon is voor in de geschiedenisboeken.

Op donderdag 2 juli 2020 speelt deze stijlvolle grootmeester – samen met zijn band – in de paleistuin van Paleis Soestdijk.

Tickets & Info

Tickets

Staanplaatsen €49,95
Zitplaatsen (tribune) €53,95 (uitverkocht)
Mindervaliden €49,95

Deze prijzen zijn incl. €2,95 servicekosten per concertkaart. De officiële verkoop verloopt via Paylogic.

Extra’s

Parkeerkaart dichtbij €19,50 (uitverkocht)
Parkeerkaart regulier €13,50
Paleisbezoek €11,-

De prijzen van deze extra’s zijn incl. €1,50 servicekosten per item. De officiële verkoop verloopt via Paylogic.

Bestel

Tijdschema

16:00 uur • Parkeerterreinen open
17:00 uur • Paleistuin open

Het volledige tijdschema (incl. voorprogramma’s) wordt later bekendgemaakt

Plattegrond

Klik hier voor de plattegrond van dit concert.

Tickets op naam

Om zwarthandel tegen te gaan dienen alle tickets voor het concert gepersonaliseerd te worden. Voor meer informatie over het personaliseren, bekijk de veelgestelde vragen.

Extra's

Parkeerkaart dichtbij

Voor het ultieme gemak parkeert u uw auto op het parkeerterrein naast Paleis Soestdijk. Binnen enkele minuten staat u aan de poort van de paleistuin, klaar om direct te beginnen aan uw dag op Royal Park Live. Let op: deze parking heeft gelimiteerde beschikbaarheid.

Meer informatie

Parkeerkaart regulier

De parkeergelegenheid naast het paleis is beperkt. Daarom worden er parkeerplaatsen ingericht in de nabije omgeving. U parkeert uw auto op 10 minuten lopen of (wanneer het parkeerterrein zich op verdere afstand bevindt) een korte rit met de pendelbus.

Meer informatie

Paleisbezoek

Maak uw bezoek aan Royal Park Live compleet door ook de binnenkant van het Paleis te bezichtigen. Tijdens uw bezoek leert u het Paleis Soestdijk kennen waarin prins Bernhard en prinses Juliana lange tijd hebben gewoond. Een paleisbezoek duurt ongeveer een uur. Vooraf reserveren is verplicht.

Meer informatie
Royal Park Live