Bryan Ferry

Donderdag 1 juli 2021

Bryan Ferry

Dit concert is helaas geannuleerd. Hoofdkopers van de tickets hebben inmiddels een e-mail met meer informatie ontvangen.

Bryan Ferry is bekend als zanger van de legendarische Britse rockgroep Roxy Music, die in de jaren de jaren ’70 en ’80 grote hits scoorden als Avalon, Love Is The Drug en More Than This. Ferry’s focus ligt tegenwoordig volledig op zijn solocarrière. Met songs als Let’s Stick Together, The Price of Love en Don’t Stop The Dance heeft Bryan Ferry bewezen dat hij een icoon is voor in de geschiedenisboeken.

Tickets & Info

Tickets

Staanplaatsen €49,95
Zitplaatsen (tribune) €53,95
Mindervaliden €49,95 (uitverkocht)

Deze prijzen zijn incl. €2,95 servicekosten per concertkaart. Maximaal vier kaarten per bestelling. De officiële verkoop verloopt via Paylogic.

Bestel

Extra’s

Parkeerkaart dichtbij €19,50 (uitverkocht)
Parkeerkaart regulier €13,50
Paleistuinbezoek €11,-

De prijzen van deze extra’s zijn incl. €1,50 servicekosten per item. De officiële verkoop verloopt via Paylogic.

Bestel

Tijdschema

16:00 uur • Parkeerterreinen open
17:00 uur • Paleistuin open

Het volledige tijdschema wordt later bekendgemaakt.

Plattegrond

Klik hier voor de plattegrond van dit concert.

Facebook Event

Laat weten dat je erbij bent, en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom dit concert.

Tickets op naam

Om zwarthandel tegen te gaan dienen alle tickets voor het concert gepersonaliseerd te worden. De link naar het personalisatie formulier ontvang je van Paylogic. Heb je jouw ticket al gepersonaliseerd maar ben je helaas verhinderd? Klik dan hier voor de naamwijzigingservice.

Voor meer informatie over het personaliseren, bekijk de veelgestelde vragen.

Extra's

Parkeerkaart dichtbij

Voor het ultieme gemak parkeert u uw auto op het parkeerterrein naast Paleis Soestdijk. Binnen enkele minuten staat u aan de poort van de paleistuin, klaar om direct te beginnen aan uw dag op Royal Park Live. Let op: deze parking heeft gelimiteerde beschikbaarheid.

Meer informatie

Parkeerkaart regulier

De parkeergelegenheid naast het paleis is beperkt. Daarom worden er parkeerplaatsen ingericht in de nabije omgeving. U parkeert uw auto op 10 minuten lopen of (wanneer het parkeerterrein zich op verdere afstand bevindt) een korte rit met de pendelbus.

Meer informatie
Royal Park Live