Bryan Ferry

Meer informatie volgt…

Bryan Ferry

Royal Park Live 2020 gaat niet door. We zien u graag terug in de eerste twee weekenden van juli 2021. Er wordt momenteel bekeken of het concert van Bryan Ferry een nieuwe datum kan krijgen in 2021.
Wanneer er duidelijkheid is over uw concertdag brengen we de hoofdkoper van de tickets per e-mail op de hoogte van de ticket- en restitutiemogelijkheden. We vragen u vriendelijk om ons de tijd te geven om dit uit te werken.

Bryan Ferry is bekend als zanger van de legendarische Britse rockgroep Roxy Music, die in de jaren de jaren ’70 en ’80 grote hits scoorden als Avalon, Love Is The Drug en More Than This. Ferry’s focus ligt tegenwoordig volledig op zijn solocarrière. Met songs als Let’s Stick Together, The Price of Love en Don’t Stop The Dance heeft Bryan Ferry bewezen dat hij een icoon is voor in de geschiedenisboeken.

Op donderdag 2 juli 2020 speelt deze stijlvolle grootmeester – samen met zijn band – in de paleistuin van Paleis Soestdijk.

Tickets & Info

Meer informatie volgt…

Momenteel wordt per concertdag bekeken of het evenement eventueel opnieuw gepland kan worden in 2021. We werken er hard aan zo spoedig mogelijk duidelijkheid voor iedereen te verkrijgen. We vragen u vriendelijk om ons de tijd te geven om dit zo goed mogelijk voor u uit te werken.

Zodra we daar meer over weten, stellen we de hoofdkoper van de tickets per e-mail op de hoogte van de ticket- en restitutiemogelijkheden. We vragen u vriendelijk te wachten tot deze e-mail verstuurd is voor u om meer informatie gaat vragen via onze klantenservice.

Tickets

Staanplaatsen €49,95 (uitverkocht)
Zitplaatsen (tribune) €53,95 (uitverkocht)
Mindervaliden €49,95 (uitverkocht)

— U kunt zich hier inschrijven voor de wachtlijst

Deze prijzen zijn incl. €2,95 servicekosten per concertkaart. Maximaal vier kaarten per bestelling. De officiële verkoop verloopt via Paylogic.

Extra’s

Parkeerkaart dichtbij €19,50 (uitverkocht)
Parkeerkaart regulier €13,50
Paleisbezoek €11,-

De prijzen van deze extra’s zijn incl. €1,50 servicekosten per item. De officiële verkoop verloopt via Paylogic.

Tickets op naam

Om zwarthandel tegen te gaan dienen alle tickets voor het concert gepersonaliseerd te worden. De link naar het personalisatie formulier ontvangt u van Paylogic. Heeft u uw ticket al gepersonaliseerd maar bent u helaas verhinderd? Klik dan hier voor de naamwijzigingservice.

Voor meer informatie over het personaliseren, bekijk de veelgestelde vragen.

Tijdschema

16:00 uur • Parkeerterreinen open
17:00 uur • Paleistuin open

Het volledige tijdschema wordt later bekendgemaakt.

Plattegrond

Klik hier voor de plattegrond van dit concert.

Facebook Event

Laat weten dat u erbij bent, en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom dit concert.

Royal Park Live