De Dijk

Van Dik Hout • Paul de Munnik

Meer informatie volgt…

De Dijk

Van Dik Hout • Paul de Munnik

Royal Park Live 2020 gaat niet door. We zien u graag terug in de eerste twee weekenden van juli 2021. Er wordt momenteel bekeken of de concerten van De Dijk, Van Dik Hout en Paul de Munnik een nieuwe datum kan krijgen in 2021.
Wanneer er duidelijkheid is over uw concertdag brengen we de hoofdkoper van de tickets per e-mail op de hoogte van de ticket- en restitutiemogelijkheden. We vragen u vriendelijk om ons de tijd te geven om dit uit te werken.

De Dijk heeft overal gestaan. In kroegen en in stadions. Aan de waterkant en op het Rode Plein. De roots van hun muziek liggen in the Deep South, maar voor hun nieuwe album Nu of Nou kwam De Dijk naar huis. Op zaterdag 4 juli 2020 keert de band terug naar Paleis Soestdijk, met nieuwe nummers en oude klassiekers (Ik Kan Het Niet Alleen, Als Ze Er Niet Is en Mag Het Licht Uit)

Er zijn weinig bands die het meer dan een kwart eeuw volhouden. Maar Van Dik Hout is zo’n band. Een Nederpopinstituut dat trots is op het muzikale verleden (o.a. Stil In Mij en Meer Dan Een Ander), maar altijd vooral vooruit is blijven kijken. Hun nieuwe album Één Nacht Eeuwigheid is de nieuwe sprong voorwaarts.

Paul de Munnik is sinds 1995 bekend van het legendarische Nederpopduo Acda en de Munnik. Hits als Het Regent Zonnestralen en Niet Of Nooit Geweest zijn al ruim twintig jaar niet meer weg te denken uit de Nederlandse cultuur. Vanaf 2015 richt Paul zich op zijn solocarrière, waar sindsdien twee albums voor heeft uitgebracht.

Tickets & Info

Meer informatie volgt…

Momenteel wordt per concertdag bekeken of het evenement eventueel opnieuw gepland kan worden in 2021. We werken er hard aan zo spoedig mogelijk duidelijkheid voor iedereen te verkrijgen. We vragen u vriendelijk om ons de tijd te geven om dit zo goed mogelijk voor u uit te werken.

Zodra we daar meer over weten, stellen we de hoofdkoper van de tickets per e-mail op de hoogte van de ticket- en restitutiemogelijkheden. We vragen u vriendelijk te wachten tot deze e-mail verstuurd is voor u om meer informatie gaat vragen via onze klantenservice.

Tickets

Staanplaatsen €38,95 (uitverkocht)
Zitplaatsen (tribune) €43,95 (uitverkocht)
Mindervaliden €38,95 (uitverkocht)

— U kunt zich hier inschrijven voor de wachtlijst

Deze prijzen zijn incl. €2,95 servicekosten per concertkaart. Maximaal vier kaarten per bestelling. De officiële verkoop verloopt via Paylogic.

Extra’s

Parkeerkaart dichtbij €19,50
Parkeerkaart regulier €13,50
Paleisbezoek €11,-

De prijzen van deze extra’s zijn incl. €1,50 servicekosten per item. De officiële verkoop verloopt via Paylogic.

Tickets op naam

Om zwarthandel tegen te gaan dienen alle tickets voor het concert gepersonaliseerd te worden. De link naar het personalisatie formulier ontvangt u van Paylogic. Heeft u uw ticket al gepersonaliseerd maar bent u helaas verhinderd? Klik dan hier voor de naamwijzigingservice.

Voor meer informatie over het personaliseren, bekijk de veelgestelde vragen.

Tijdschema

15:00 uur • Parkeerterreinen open
16:00 uur • Paleistuin open

Het volledige tijdschema wordt later bekendgemaakt.

Plattegrond

Klik hier voor de plattegrond van dit concert.

Facebook Event

Laat weten dat u erbij bent, en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom dit concert.

Royal Park Live