De Dijk

Van Dik Hout • Paul de Munnik

Reeds plaatsgevonden Zaterdag 2 juli 2022

De Dijk

Van Dik Hout • Paul de Munnik

Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden tijdens Royal Park Live 2021. Het evenement heeft nu een nieuwe datum: zaterdag 2 juli 2022. Alle tickets blijven geldig. Alle ticketkopers ontvangen per e-mail bericht van ons.

De Dijk heeft overal gestaan. In kroegen en in stadions. Aan de waterkant en op het Rode Plein. De roots van hun muziek liggen in the Deep South, maar voor hun nieuwe album Nu of Nou kwam De Dijk naar huis. Op zaterdag 2 juli 2022 keert de band terug naar Paleis Soestdijk, met nieuwe nummers en oude klassiekers (Ik Kan Het Niet Alleen, Als Ze Er Niet Is en Mag Het Licht Uit)

Er zijn weinig bands die het meer dan een kwart eeuw volhouden. Maar Van Dik Hout is zo’n band. Een Nederpopinstituut dat trots is op het muzikale verleden (o.a. Stil In Mij en Meer Dan Een Ander), maar altijd vooral vooruit is blijven kijken. Hun nieuwe album Één Nacht Eeuwigheid is de nieuwe sprong voorwaarts.

Paul de Munnik is sinds 1995 bekend van het legendarische Nederpopduo Acda en de Munnik. Hits als Het Regent Zonnestralen en Niet Of Nooit Geweest zijn al ruim twintig jaar niet meer weg te denken uit de Nederlandse cultuur. Vanaf 2015 richt Paul zich op zijn solocarrière, waar sindsdien twee albums voor heeft uitgebracht.

Tickets & Info

Tickets

Staanplaatsen €38,95
Zitplaatsen (tribune) €43,95
Mindervaliden €38,95 (uitverkocht)

Deze prijzen zijn incl. €2,95 servicekosten per concertkaart. Maximaal vier kaarten per bestelling. De officiële verkoop verloopt via Paylogic.

Bestel

Extra’s

P-Paleis (dichtbij) : €19,50
Transferium Paleis (regulier) : €13,50

De prijzen van deze extra’s zijn incl. €1,50 servicekosten per item. De officiële verkoop verloopt via Paylogic.

Bestel

Tijdschema

15:00 uur • Parkeerterreinen open
16:00 uur • Paleistuin geopend
16:00 uur • Vinyl-dj De Platenbakker
17:00 uur • Campfire
18:00 uur • Paul de Munnik
19:30 uur • Van Dik Hout
21:00 uur • De Dijk
23:00 uur • Verwacht einde show

* Tijdschema’s onder voorbehoud.

Plattegrond

Klik hier voor de plattegrond van dit concert.

Facebook Event

Laat weten dat je erbij bent, en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom dit concert.

Tickets op naam

Om zwarthandel tegen te gaan dienen alle tickets voor het concert gepersonaliseerd te worden. De link naar het personalisatie formulier ontvang je van Paylogic. Heb je jouw ticket al gepersonaliseerd maar ben je helaas verhinderd? Klik dan hier voor de naamwijzigingservice.

Voor meer informatie over het personaliseren, bekijk de veelgestelde vragen.

Extra's

Parkeerkaart dichtbij

Voor het ultieme gemak parkeert u uw auto op het parkeerterrein naast Paleis Soestdijk. Binnen enkele minuten staat u aan de poort van de paleistuin, klaar om direct te beginnen aan uw dag op Royal Park Live. Let op: deze parking heeft gelimiteerde beschikbaarheid.

Meer informatie

Parkeerkaart regulier

De parkeergelegenheid naast het paleis is beperkt. Daarom worden er parkeerplaatsen ingericht in de nabije omgeving. U parkeert uw auto op 10 minuten lopen of (wanneer het parkeerterrein zich op verdere afstand bevindt) een korte rit met de pendelbus.

Meer informatie
Royal Park Live