Dit concert is uitverkocht. Je kunt wel nog extra’s zoals een Toscaans Diner Arrangement, picknickbox, paleisbezoek of -parkeerkaart bestellen.

Uitverkocht Bestel Parkeerkaart

Elvis Costello
Elvis Costello bracht in zijn omvangrijke carrière van veertig jaar meer dan 32 studio-albums uit. Bekende hits van de Engelsman zijn ‘She’, ‘Good Year For The Roses’ en ‘Oliver’s army’. Eerder stond Elvis Costello al op North Sea Jazz en in een uitverkocht Koninklijk Theater Carré. We zijn dan ook enorm verheugd om hem samen met zijn vaste begeleidingsband The Imposters te mogen verwelkomen op Royal Park. Op 5 juli speelt hij zijn grootste hits met Paleis Soestdijk als prachtig decor.

De Dijk
Je hoort het, je ziet het en je voelt het: De Dijk staat met plezier op de planken. In de tuin van Paleis Soestdijk maakt de band er met frontman Huub van der Lubbe als vanouds een feest van. In het 35-jarig bestaan van de band heeft de band een behoorlijke reeks hits achter zijn naam mogen zetten. Liedjes als ‘Ik Kan Het Niet Alleen’, ‘Mag Het Licht Uit ’ en ‘Als Ze Er Niet Is’ zullen op Koninklijke grond te horen zijn. Dit wordt een avond om nooit te vergeten.

 

 

16:00: Parkeerterrein open

17:00: Terrein open

17:30: JB Meijers (picknicksessie)

18:00 Will Knox (picknicksessie)

19:00: De Dijk

21:00: Elvis Costello & the Imposters

23:00: Verwachte eindtijd

Alle tijden zijn onder voorbehoud.

Maak jouw Royal Park beleving compleet

Picknickbox

Maak je bezoek compleet met een picknickbox voor twee personen. Geniet van een krokante baguette voor twee personen belegd met een romige ERU smeerbare kaas  heerlijke hapjes en lekkere wijn van Hardys.

Bestel

Paleisbezoek

Het paleisbezoek geeft je een kijkje in de staatsievertrekken van het paleis en enkele privé-vertrekken van de laatste bewoners. De historische ruimtes zijn nog geheel intact en gedeeltelijk voorzien van de oude inventaris.

Bestel

Parkeerticket

Bestel je parkeerticket online. Zo ben je verzekerd van een parkeerplaats en bovendien betaal je maar €11,00 in plaats van €15,00 ter plekke.

Bestel
informatie & tickets

Elvis Costello & De dijk – Royal Park Live
Paleis Soestdijk
Donderdag 5 juli 2018

Staanplaatsen: € 51,95 (incl. servicekosten)
Zitplaatsen: € 56,95 (incl. servicekosten)
Mindervaliden: € 51,95 (incl. servicekosten)

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 2,95 servicekosten per toegangskaart. Bekijk op de plattegrond de beschikbare plaatsen.

Mindervaliden podium
Het mindervalidenpodium bevindt zich linksvoor tribune C (zie plattegrond). Zowel de mindervalide bezoeker als de begeleider hebben een mindervalidenticket nodig.

Maak je bezoek aan Royal Park compleet met:
– Picknickbox voor 2 personen: €30,90 incl. servicekosten
– Paleisbezoek: €10,50 incl. servicekosten
– Parkeerticket: €11,- incl. servicekosten (€15,- ter plekke).

Servicekosten zijn €1,- voor extra aankopen.

Personaliseren
Om ervoor te zorgen dat bezoekers niet de dupe worden van zwarthandel, werken we met het personaliseren van tickets. Met deze informatie kunnen we je als bezoeker ook beter informeren over de show. Het op naam zetten van tickets is verplicht en bij de entree wordt gecontroleerd of de naam op het ticket overeenkomt met het ID-bewijs.

Hoe werkt het?
Kaarten personaliseren kan vanaf 14 februari en is mogelijk tot en met 20 juni. Voor het op naam zetten heb je deze gegevens nodig van alle personen: voornaam, achternaam, email-adres, geslacht en geboortedatum. Je ontvangt automatisch een mail van Paylogic om de tickets op naam te zetten.

Tickets opnieuw personaliseren?
Stel dat je jouw tickets al gepersonaliseerd hebt, maar je om wat voor reden (ziekte/verhindering) dan ook niet meer naar de show kunt. We hebben hiervoor een ‘naamwijzigingsservice’ waarmee je reeds gepersonaliseerde tickets op een andere naam kunt zetten. De kosten voor deze service zijn 5 euro per toegangskaart. Via deze link kun je de tickets opnieuw personaliseren, dit kan tot 24 uur voor de show.

Overnachten
Op zoek naar een hotelovernachting? We kunnen Hilton Royal Parc Soestduinen aanbevelen. Klik hier om te boeken.

Vragen
Heb je een vraag over tickets? Neem dan contact op met Paylogic via customerservice.paylogic.com.

Op de toegangsbewijzen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je hier bekijken.