Floor Jansen

Anneke van Giersbergen

Donderdag 04 juli 2024

Floor Jansen

Anneke van Giersbergen

We zijn ontzettend blij dat Floor Jansen in 2024 op Royal Park Live staat, nadat ze er vorig jaar onverhoopt niet bij kon zijn. Op 4 juli 2024 haalt ze dit concert dubbel en dwars in. Tickets voor het geannuleerde concert van vorig jaar blijven geldig voor deze nieuwe datum.

Floor Jansen vergaarde een enorme fanbase als zangeres van Nightwish en After Forever en viel bij het grote publiek op dankzij haar deelname aan het tv-programma Beste Zangers. Haar indrukwekkende versie van ‘Phantom Of The Opera’, samen met Henk Poort, groeide uit tot hoogtepunt van het programma . In 2023 bracht Floor Jansen haar soloalbum ‘Paragon’ uit, dat erg goed werd ontvangen.

Het voorprogramma wordt verzorgd door Anneke van Giersbergen. Nederland maakte in de jaren negentig kennis met Anneke als frontvrouw van de band The Gathering en heeft ze haar naam gevestigd als een van de meest veelzijdige zangeressen van ons land. Ze werkte onder meer samen met Devin Townsend, BLØF en de IJslandse indie-folkgroep Árstíðir.

Dit concert is uitverkocht. Neem een kijkje op het officiële Resale Platform

Tickets & Info

RESALE PLATFORM

Inmiddels zijn de meeste concerten van dit jaar uitverkocht. Ben je nog op zoek naar een kaartje? Neem een kijkje op het officiële Resale Platform van Royal Park Live. Dit doorverkoop-systeem maakt het eenvoudig om veilig kaarten over te kopen.

Ook als je een kaartje hebt gekocht maar het optreden niet meer kunt bijwonen, kun je je kaartje aanbieden via dit platform.

Resale Platform

Tickets

Staanplaatsen: €54,95
Zitplaatsen (tribune): €59,95
Mindervaliden: uitverkocht

Eerder gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum, indien je geen restitutie hebt aangevraagd. De termijn om restitutie aan te vragen is reeds verlopen. Download hier je tickets opnieuw.

Deze prijzen zijn incl. €3,95 servicekosten per concertkaart. De officiële verkoop verloopt via Paylogic. 

Heb je een vraag over tickets? Neem dan contact op met Paylogic.

Extra’s

P-Paleis (dichtbij): €18,-
Transferium Paleis (regulier): €15,-

De prijzen van deze extra’s zijn excl. €1,95 servicekosten per item. De officiële verkoop verloopt via Paylogic.

Parkeertickets bestel je hier.

Tijdschema

16:00 uur: parkeerterreinen open

17:00 uur: Terrein open met foodtrucks, DJ Single Fuifje en livemuziek door Campfire

19:45 uur: Anneke van Giersbergen

21:15 uur: Floor Jansen

+- 23:00 uur: verwacht einde avond

Na afloop van het concert kun je nog nagenieten met Silent Disco Daisy. Nog even een dansje doen met een koptelefoon en muziek van DJ Single Fuifje.

Tijdschema onder voorbehoud van wijzigingen.

 

Royal Park Live