Floor Jansen

Anneke van Giersbergen

04/07/2024

Floor Jansen

Anneke van Giersbergen

Helaas heeft Floor Jansen haar concert op Royal Park Live 2023 wegens gezondheidsredenen moeten afzeggen, op 4 juli 2024 haalt ze dit concert dubbel en dwars in. Eerder gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum, indien je geen restitutie hebt aangevraagd. De kaartverkoop voor Royal Park Live 2024 zal op een later moment van start gaan.

Floor Jansen vergaarde een enorme fanbase als zangeres van Nightwish en After Forever en viel bij het grote publiek op dankzij haar deelname aan het tv-programma Beste Zangers. In 2023 bracht Floor Jansen haar soloalbum ‘Paragon’ uit, dat goed ontvangen werd. De eerste single van dit album Fire werd bijvoorbeeld direct topsong bij Radio 2.

Het voorprogramma wordt verzorgd door Anneke van Giersbergen. Nederland maakte in de jaren negentig kennis met Anneke als frontvrouw van de band The Gathering en heeft ze haar naam gevestigd als een van de meest veelzijdige zangeressen van ons land. Ze werkte onder meer samen met Devin Townsend, BLØF en de IJslandse indie-folkgroep Árstíðir.

Tickets & Info

Tickets

Staanplaatsen: €49,-
Zitplaatsen (tribune): €54,-
Mindervaliden: €49,-

Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum, indien je geen restitutie hebt aangevraagd. De kaartverkoop voor Royal Park Live 2024 zal op een later moment van start gaan.

Deze prijzen zijn excl. €3,95 servicekosten per concertkaart. De officiële verkoop verloopt via Paylogic.

Extra’s

P-Paleis (dichtbij) : €18,-
Transferium Paleis (regulier) : €15,-

De prijzen van deze extra’s zijn excl. €1,95 servicekosten per item. De officiële verkoop verloopt via Paylogic.

Parkeertickets bestel je hier.

 

Groepsarrangement

Met een groep naar Royal Park Live? Voor jouw gasten een complete avond uit. Met vip-ontvangst in de Paleistuin, privé hospitality, drinks & food. Interesse? Graag ontvangen wij jouw aanvraag via info@royalparklive.nl. Je ontvangt dan een prijsopgave voor het arrangement.

Royal Park Live