Jamie Cullum en Oleta Adams

Ruben Hein

Reeds plaatsgevonden Zondag 3 juli 2022

Jamie Cullum en Oleta Adams

Ruben Hein

Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden tijdens Royal Park Live 2021. Het evenement heeft nu een nieuwe datum: zondag 3 juli 2022. Alle tickets blijven geldig. Alle ticketkopers hebben per e-mail bericht van ons ontvangen.

Op zondag 3 juli staan Jamie Cullum en  Oleta Adams op het podium tijdens Royal Park Live. Beide artiesten geven die dag een eigen concert.

Jamie Cullum brak in 2004 door met Everlasting Love, een megahit waarmee hij direct het grote publiek voor zich wist te winnen. Met de acht studioalbums en talloze uitverkochte concerten die hij inmiddels achter zijn naam heeft staan, heeft Jamie Cullum bewezen een geweldige songwriter, pianist en entertainer is.

De Amerikaanse domineesdochter Oleta Adams werd door de heren van Tears For Fears ontdekt en na hun muzikale samenwerking ging de Amerikaanse zangeres solo. Ze scoorde in de jaren 90 hits met ‘Get Here’ en ‘Window Of Hope’.

Ruben Hein is toegevoegd aan het programma met Oleta Adams en Jamie Cullum. De jazz-pianist speelde onder andere mee in het kwartet van saxofonist Benjamin Herman. Onlangs bracht Ruben Hein een documentaire uit waarin hij op zoek ging naar inspiratie voor zijn nieuwste album ‘OCEANS’, dat in februari dit jaar verscheen.

Tickets & Info

Tickets

Staanplaatsen €49,95
Zitplaatsen (tribune) €53,95
Mindervaliden €49,95

Deze prijzen zijn incl. €2,95 servicekosten per concertkaart. Maximaal vier kaarten per bestelling. De officiële verkoop verloopt via Paylogic.

Bestel

Extra’s

P-Paleis (dichtbij) : €19,50
Transferium Paleis (regulier) : €13,50

De prijzen van deze extra’s zijn incl. €1,50 servicekosten per item. De officiële verkoop verloopt via Paylogic.

Bestel

Tijdschema

15:00 uur • Parkeerterreinen open
16:00 uur • Paleistuin geopend
16:00 uur • Vinyl-dj De Platenbakker
17:00 uur • Campfire
18:00 uur • Ruben Hein
19:30 uur • Oleta Adams
21:15 uur • Jamie Cullum
23:00 uur • Verwacht einde show

* Tijdschema’s onder voorbehoud.

Plattegrond

Klik hier voor de plattegrond van dit concert.

Facebook Event

Laat weten dat je erbij bent, en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom dit concert.

Tickets op naam

Om zwarthandel tegen te gaan dienen alle tickets voor het concert gepersonaliseerd te worden. De link naar het personalisatie formulier ontvang je van Paylogic. Heb je jouw ticket al gepersonaliseerd maar ben je helaas verhinderd? Klik dan hier voor de naamwijzigingservice.

Voor meer informatie over het personaliseren, bekijk de veelgestelde vragen.

Extra's

Parkeerkaart dichtbij

Voor het ultieme gemak parkeert u uw auto op het parkeerterrein naast Paleis Soestdijk. Binnen enkele minuten staat u aan de poort van de paleistuin, klaar om direct te beginnen aan uw dag op Royal Park Live. Let op: deze parking heeft gelimiteerde beschikbaarheid.

Meer informatie

Parkeerkaart regulier

De parkeergelegenheid naast het paleis is beperkt. Daarom worden er parkeerplaatsen ingericht in de nabije omgeving. U parkeert uw auto op 10 minuten lopen of (wanneer het parkeerterrein zich op verdere afstand bevindt) een korte rit met de pendelbus.

Meer informatie
Royal Park Live