Jamie Cullum

Special guest: Benny Sings

Zondag 3 juli 2022

Jamie Cullum

Special guest: Benny Sings

Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden tijdens Royal Park Live 2021. Het evenement heeft nu een nieuwe datum: zondag 3 juli 2022. Alle tickets blijven geldig. Alle ticketkopers hebben per e-mail bericht van ons ontvangen.

Jamie Cullum brak in 2004 door met Everlasting Love, een megahit waarmee hij direct het grote publiek voor zich wist te winnen. Met de acht studioalbums en talloze uitverkochte concerten die hij inmiddels achter zijn naam heeft staan, heeft Jamie Cullum bewezen een geweldige songwriter, pianist en entertainer is.

Benny Sings combineert R&B, jazz en pop tot een eigenzinnige en fijne mix die wereldwijd in de smaak valt. O.a. wereldsterren John Mayer en Anderson Paak zijn fan. En binnenkort de aanwezigen in de voortuin van Paleis Soestdijk ook.

Tickets & Info

Tickets

Staanplaatsen €49,95
Zitplaatsen (tribune) €53,95
Mindervaliden €49,95

Deze prijzen zijn incl. €2,95 servicekosten per concertkaart. Maximaal vier kaarten per bestelling. De officiële verkoop verloopt via Paylogic.

Bestel

Extra’s

Parkeerkaart dichtbij €19,50 (uitverkocht)
Parkeerkaart regulier €13,50
Paleisbezoek €11,-

De prijzen van deze extra’s zijn incl. €1,50 servicekosten per item. De officiële verkoop verloopt via Paylogic.

Bestel

Tijdschema

15:00 uur • Parkeerterreinen open
16:00 uur • Paleistuin open

Het volledige tijdschema wordt later bekendgemaakt.

Plattegrond

Klik hier voor de plattegrond van dit concert.

Facebook Event

Laat weten dat je erbij bent, en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom dit concert.

Tickets op naam

Om zwarthandel tegen te gaan dienen alle tickets voor het concert gepersonaliseerd te worden. De link naar het personalisatie formulier ontvang je van Paylogic. Heb je jouw ticket al gepersonaliseerd maar ben je helaas verhinderd? Klik dan hier voor de naamwijzigingservice.

Voor meer informatie over het personaliseren, bekijk de veelgestelde vragen.

Extra's

Parkeerkaart dichtbij

Voor het ultieme gemak parkeert u uw auto op het parkeerterrein naast Paleis Soestdijk. Binnen enkele minuten staat u aan de poort van de paleistuin, klaar om direct te beginnen aan uw dag op Royal Park Live. Let op: deze parking heeft gelimiteerde beschikbaarheid.

Meer informatie

Parkeerkaart regulier

De parkeergelegenheid naast het paleis is beperkt. Daarom worden er parkeerplaatsen ingericht in de nabije omgeving. U parkeert uw auto op 10 minuten lopen of (wanneer het parkeerterrein zich op verdere afstand bevindt) een korte rit met de pendelbus.

Meer informatie

Paleisbezoek

Maak uw bezoek aan Royal Park Live compleet door ook de binnenkant van het Paleis te bezichtigen. Tijdens uw bezoek leert u het Paleis Soestdijk kennen waarin prins Bernhard en prinses Juliana lange tijd hebben gewoond. Een paleisbezoek duurt ongeveer een uur. Vooraf reserveren is verplicht.

Meer informatie
Royal Park Live