Livestream: Racoon

Zondag 5 juli 2020

Livestream: Racoon

Bedankt voor het kijken 👑

Zondag 5 juli 2020 geeft Racoon om 19:00 uur een speciaal optreden vanuit de majestueuze Stuczaal van Paleis Soestdijk. Een unieke locatie voor een bijzonder concert. Maak van je huis een paleis, maak van je tuin een Royal Park, via de exclusieve livestream.

Inclusief rondleiding en Q&A met de band
Als voorprogramma krijgen kijkers een rondleiding door het paleis aangeboden. Na afloop van het concert doet de band een Q&A met fans, iedereen die de stream bijwoont kan live vragen indienen via de chat.

Tickets zijn nu verkrijgbaar
Klik hier voor meer informatie over de livestream, en hoe je vanuit jouw eigen huiskamer/tuin dit concert bij kan wonen.

De band kijkt uit naar de livestream. “We hebben ongelofelijk veel zin om weer op te treden. En dat dit kan op zo’n mooie locatie waar door de eeuwen heen geschiedenis is geschreven, maakt dit concert bijzonder. Dus verzamel wat leuke mensen op je bank of in je tuin, lekker drankje erbij, en zo maken we er een mooie koninklijke avond van met elkaar” aldus frontman Bart van der Weide.

Over Racoon

De Zeeuwse band brak door met Love You More, bleef jarenlang scoren met songs als No Mercy, Took A Hit en Liverpool Rain, maar de grootste hit van de band kwam in 2012 naar boven: Oceaan. Dat het viertal een graag geziene band op ieder podium is, is dan ook een flink understatement.

Racoon werkt momenteel aan een nieuw album, die voor het eerst volledig Nederlandstalig zal zijn. Nieuwe single Het Is Al Laat Toch is inmiddels een platinum single, en een van de grootste hits van de band.

Het uitverkochte concert van Racoon op Royal Park Live in de tuin van Paleis Soestdijk, dat zou plaatsvinden op vrijdag 10 juli 2020, is verplaatst naar vrijdag 9 juli 2021. Klik hier om naar de pagina van dat concert te gaan.
Tickets & Info

Livestream Tickets

Bekijk het concert vanuit huis, binnen jouw eigen vertrouwde omgeving. Zo kun je in 2020 toch het speciale Royal Park Live-gevoel ervaren.

Na aanschaf van een ticket ontvang je een bevestiging van onze ticketpartner GUTS. Op de dag van het concert ontvang je een e-mail met daarin alle info voor toegang tot de livestream.

Prijs per ticket: €12,50 (incl. servicekosten)

Beemster Kaas

Onze vrienden van Beemster Kaas laten je genieten in stijl met het Beemster Royaal Borrelpakket. Een selectie van de lekkerste kaas uit de Beemster.

Beemster Royaal Borrelpakket: €10,95

Geniet in stijl met een selectie van Beemster kaas, waaronder de Beemster Royaal. Een echte verwennerij en heerlijke snack bij een lekker koud biertje of een fruitige wijn. Dit maakt je concertervaring compleet. In het pakket vind je; Beemster Royaal, Beemster Royaal Grand Cru, Beemster Belegen en Beemster Extra Oud a 230 gram per stuk.

De prijs is incl. service- en verzendkosten. Als je een borrelpakket aanschaft ga je ermee akkoord dat jouw adresgegevens worden gedeeld met Beemster Kaas ten behoeve van de verzending.

Uitverkocht

Grolsch Bierpakketten

Onze vrienden van Grolsch hebben drie mooie bierpakketten voor je samengesteld. De prijs is inclusief verzendkosten en het pakket wordt bij je thuisbezorgd. Geen alcohol onder de 18.

Grolsch 5-Bieren Proeverij: €15,25

Geschenkverpakking met 5 bieren. Terwijl je met elkaar naar het live concert kijkt, kun je genieten van vijf mooie Grolsch bieren: Weizen 0,0%, Saison, Premium Pilsner (beugelfles), Weizen en Kanon.

Grolsch 3-Bieren Proeverij: €16,75

Geschenkverpakking Blond, Dubbel, Tripel + Gratis glas. Geniet van de unieke Grolsch Proeverij speciaalbieren tijdens het livestream concert. Grolsch Blond, Tripel en Dubbel in de iconische bruine beugelfles met een bijpassend Proeverij glas. Gebrouwen door meesterbrouwer Marc Janssen in de Proefbrouwerij van Grolsch.

Grolsch Beugelfles€17,75

Een 1,5 liter fles met het heerlijke Grolsch Premium pilsner om te delen met daarbij 2 passende glazen. Leuk en lekker als je met zijn tweeën van het concert geniet.

Alle prijzen zijn incl. service- en verzendkosten. Als je een bierpakket aanschaft ga je ermee akkoord dat jouw adresgegevens worden gedeeld met Grolsch ten behoeve van de verzending.

Uitverkocht

Ticketverkoop en livestream via GUTS

De kaartverkoop verloopt via het systeem van GUTS. Dit systeem koppelt gekochte tickets aan jouw telefoonnummer (hierbij ontvang je een sms), en slaat de tickets op in jouw GUTS-account.

Jouw GUTS-account is op zondag 5 juli 2020 jouw toegangspoort tot de livestream. Ga naar www.guts.events, log in met jouw telefoonnummer, klik op jouw ticket en je kunt de livestream betreden via het gekochte ticket.

Voor alle informatie over GUTS en de ticketverkoop, klik hier.

GUTS Support

Tijdschema

  • 18:30 uur – start livestream
  • 19:00 uur – een uniek kijkje achter de schermen van het Paleis. Michiel Veenstra, die de avond presenteert, neemt je mee door Paleis Soestdijk en laat je de historische paleiszalen zien.
  • Aansluitend begint het concert van Racoon
  • Daarna (omstreeks 20:15 uur) start de Q&A met de band

(tijden bij benadering, deze kunnen eventueel enigszins afwijken)

Facebook Event

Laat weten dat je erbij bent, en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom het concert en de livestream.

De Stuczaal

De prachtige Stuczaal was ooit de ontvangstkamer voor officiële bezoeken. Deze rijk gedecoreerde zaal vormt het hart van het Paleis Soestdijk. Het gebogen plafond, de meerdere kroonluchters maken samen met de klassieke details een unieke setting voor een concert.

Royal Park Live