Robert Plant & Alison Krauss

Zondag 10 juli 2022

Robert Plant & Alison Krauss

Op zondag 10 juli 2022 staan een van de grootste rockfrontmannen Robert Plant en een van de beste en meest vooraanstaande artiesten in de countrymuziek Alison Krauss op het podium in de tuin van Paleis Soestdijk tijdens Royal Park Live 2022. 

Met de komst van Robert Plant & Alison Krauss komen twee legendes naar de paleistuin. De Britse zanger Robert Plant maakte als frontman van rockband Led Zeppelin furore met hits als ‘Stairway To Heaven’ en ‘Whole Lotta Love’. Zangeres Alison Krauss is een van de bekendste bluegrass-artiesten van Amerika, haar albums leverden haar 27 Grammy Awards op.

In 2008 gaf het duo voor het laatst samen een concert in Nederland in een uitverkochte Heineken Music Hall. Nu, veertien jaar later, keert het duo terug voor een exclusieve show in Nederland op het podium van Royal Park Live 2022. Tijd voor een avond vol nieuwe muziek en classics uit de country, folk, blues en rock’n roll van hun tweede album ‘Raise The Roof‘.

Tickets & Info

Tickets

Staanplaatsen: €64,95
Zitplaatsen (tribune): €69,95
Mindervaliden: €64,95

Deze prijzen zijn incl. €2,95 servicekosten per concertkaart. Maximaal vier kaarten per bestelling. De officiële verkoop verloopt via Paylogic.

BESTELLEN

Extra’s

Parkeerkaart dichtbij: €19,50
Parkeerkaart regulier: €13,50
Paleisbezoek: €11,-

De prijzen van deze extra’s zijn incl. €1,50 servicekosten per item. De officiële verkoop verloopt via Paylogic.

BESTELLEN

Tijdschema

Het concert maakt deel uit van het programma dat start om 16:00 uur en eindigt om 23:00 uur. Naar verwachting zal het optreden van Robert Plant & Alison Krauss rond 21:00 uur starten. Het exacte tijdschema wordt later bekendgemaakt.

15:00 uur • Parkeerterreinen open
16:00 uur • Paleistuin open

Plattegrond

Klik hier voor de plattegrond van dit concert.

Facebook Event

Laat weten dat je erbij bent, en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom dit concert.

Tickets op naam

Om zwarthandel tegen te gaan dienen alle tickets voor het concert gepersonaliseerd te worden. De link naar het personalisatie formulier ontvang je van Paylogic. Heb je jouw ticket al gepersonaliseerd maar ben je helaas verhinderd? Klik dan hier voor de naamwijzigingservice.

Voor meer informatie over het personaliseren, bekijk de veelgestelde vragen.

Royal Park Live