Robert Plant & Alison Krauss

Theo Lawrence - The Last Bandoleros

Zondag 10 juli 2022

Robert Plant & Alison Krauss

Theo Lawrence - The Last Bandoleros

Op zondag 10 juli 2022 staan een van de grootste rockfrontmannen Robert Plant en een van de beste en meest vooraanstaande artiesten in de countrymuziek Alison Krauss op het podium in de tuin van Paleis Soestdijk tijdens Royal Park Live 2022. 

Met de komst van Robert Plant & Alison Krauss komen twee legendes naar de paleistuin. De Britse zanger Robert Plant maakte als frontman van rockband Led Zeppelin furore met hits als ‘Stairway To Heaven’ en ‘Whole Lotta Love’. Zangeres Alison Krauss is een van de bekendste bluegrass-artiesten van Amerika, haar albums leverden haar 27 Grammy Awards op.

In 2008 gaf het duo voor het laatst samen een concert in Nederland in een uitverkochte Heineken Music Hall. Nu, veertien jaar later, keert het duo terug voor een exclusieve show in Nederland op het podium van Royal Park Live 2022. Tijd voor een avond vol nieuwe muziek en classics uit de country, folk, blues en rock’n roll van hun tweede album ‘Raise The Roof‘.

Singer en songwriter Theo Lawrence is op zondag 10 juli de support act. De jonge Frans-Canadese muzikant is geïnspireerd door countrymuziek uit de jaren ’50 en ’60. Zijn liedjes hebben daarnaast invloeden uit Soul, Pop én Rock’n Roll. Een mix van verschillende stijlen waar je aankomende zomer mee kunt kennismaken in de tuin van Paleis Soestdijk.

The Last Bandoleros vanuit Amerika naar Baarn. De band staat die dag in het voorprogramma van Robert Plant & Alison Krauss op Royal Park Live. The Last Bandoleros toerden eerder al met Sting, The Mavericks en Los Lobos. Aankomende zomer komt de band met een mix van Texaanse roots en moderne Latin naar de tuin van Paleis Soestdijk

Tickets & Info

Tickets

Veldplaatsen: €64,95
Naast staan kun je met veldtickets ook plaatsnemen op een van de zitgelegenheden op het veld, en zowel staand als zittend genieten van een prachtig concert.
Zitplaatsen (tribune): €69,95 (uitverkocht)
Mindervaliden: €64,95 (uitverkocht)

Deze prijzen zijn incl. €2,95 servicekosten per concertkaart. Maximaal vier kaarten per bestelling. De officiële verkoop verloopt via Paylogic.

BESTELLEN

Extra’s

P-Paleis (dichtbij) : €19,50
Transferium Paleis (regulier) : €13,50

De prijzen van deze extra’s zijn incl. €1,50 servicekosten per item. De officiële verkoop verloopt via Paylogic.

BESTELLEN

Tijdschema

15:00 uur • Parkeerterreinen open
16:00 uur • Paleistuin geopend
16:00 uur • Vinyl-dj De Platenbakker
17:00 uur • Campfire
18:00 uur • The Last Bandoleros
19:30 uur • Theo Lawrence
21:15 uur • Robert Plant & Alison Krauss
23:00 uur • Verwacht einde show

* Tijdschema’s onder voorbehoud.

Plattegrond

Klik hier voor de plattegrond van dit concert.

Facebook Event

Laat weten dat je erbij bent, en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom dit concert.

Tickets op naam

Om zwarthandel tegen te gaan dienen alle tickets voor het concert gepersonaliseerd te worden. De link naar het personalisatie formulier ontvang je van Paylogic. Heb je jouw ticket al gepersonaliseerd maar ben je helaas verhinderd? Klik dan hier voor de naamwijzigingservice.

Voor meer informatie over het personaliseren, bekijk de veelgestelde vragen.

Royal Park Live