Hier zijn we trots op: Sting komt naar Royal Park! Met 100 miljoen verkochte albums heeft de Engelsman inmiddels een indrukwekkend oeuvre op zijn naam staan. Enkele hits zijn bijvoorbeeld ‘Fields of Gold’, ‘Roxanne’, ‘Englishman in New York’ en natuurlijk ‘Message In A Bottle’ En: hij komt niet alleen! Zijn vriend en collega wereldster Shaggy is ook van de partij. Het lijkt een vreemde combinatie maar dat is het niet. Sting schreef heel wat klassiekers op Jamaica. Het eiland van superster Shaggy die de wereld veroverde met hits als ‘It Wasn’t Me’ en ‘Oh Carolina’. De heren maakten samen het album 44/876 vol met echte ‘eiland’ muziek. Met daar doorheen de boodschap van liefde hoop en vrijheid  van hun gezamenlijke held Bob Marley.

Een ding is zeker: De derde editie van Royal Park Live op het Koninklijke gras van Paleis Soestdijk wordt er eentje om nooit te vergeten.

15.00: Parkeerterrein open

16.00: Terrein open

16.30: Vic Willems (picknicksessie)

17:15: Will Knox (picknicksessie)

18:00: The Bluebirds

19:30: Wulf

21.00: Sting & Shaggy

23.00: Verwachte eindtijd

Alle tijden zijn onder voorbehoud.

Maak jouw Royal Park beleving compleet

Picknickbox

Maak je bezoek compleet met een picknickbox voor twee personen. Geniet van een krokante baguette voor twee personen belegd met een romige ERU smeerbare kaas  heerlijke hapjes en lekkere wijn van Hardys.

Bestel

Paleisbezoek

Het paleisbezoek geeft je een kijkje in de staatsievertrekken van het paleis en enkele privé-vertrekken van de laatste bewoners. De historische ruimtes zijn nog geheel intact en gedeeltelijk voorzien van de oude inventaris.

Bestel

Parkeerticket

Bestel je parkeerticket online. Zo ben je verzekerd van een parkeerplaats en bovendien betaal je maar €11,00 in plaats van €15,00 ter plekke.

Bestel
informatie & tickets

Sting & Shaggy – Royal Park Live – Uitverkocht
Paleis Soestdijk
Zaterdag 7 juli 2018

Dit evenement is uitverkocht.

Staanplaatsen: €77,95 incl. servicekosten
Zitplaatsen: €87,95 incl. servicekosten
Mindervaliden: €77,95 incl. servicekosten

Mindervaliden podium
Het mindervalidenpodium bevindt zich linksvoor tribune C (zie plattegrond). Zowel de mindervalide bezoeker als de begeleider hebben een mindervalidenticket nodig.

Maak je bezoek aan Royal Park compleet met:
– Picknickbox voor 2 personen: €30,90 incl. servicekosten
– Paleisbezoek: €10,50 incl. servicekosten
– Parkeerticket: €11,- incl. servicekosten (€15,- ter plekke).

Servicekosten zijn €1,- voor extra aankopen.

Personaliseren
Om ervoor te zorgen dat bezoekers niet de dupe worden van zwarthandel, werken we met het personaliseren van tickets. Met deze informatie kunnen we je als bezoeker ook beter informeren over de show. Het op naam zetten van tickets is verplicht en bij de entree wordt gecontroleerd of de naam op het ticket overeenkomt met het ID-bewijs.

Hoe werkt het?
Kaarten personaliseren is mogelijk tot en met 20 juni. Voor het op naam zetten heb je deze gegevens nodig van alle personen: voornaam, achternaam, email-adres, geslacht en geboortedatum. Je ontvangt automatisch een mail van Paylogic om de tickets op naam te zetten.

Tickets opnieuw personaliseren?
Stel dat je jouw tickets al gepersonaliseerd hebt, maar je om wat voor reden (ziekte/verhindering) dan ook niet meer naar de show kunt. We hebben hiervoor een ‘naamwijzigingsservice’ waarmee je reeds gepersonaliseerde tickets op een andere naam kunt zetten. De kosten voor deze service zijn 5 euro per toegangskaart. Via deze link kun je de tickets opnieuw personaliseren, dit kan tot 24 uur voor de show.

Overnachten
Op zoek naar een hotelovernachting? We kunnen Hilton Royal Parc Soestduinen aanbevelen. Klik hier om te boeken.

Vragen
Heb je een vraag over tickets? Neem dan contact op met Paylogic via customerservice.paylogic.com.

Op de toegangsbewijzen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je hier bekijken.