Suzan & Freek en Miss Montreal

Reeds plaatsgevonden Vrijdag 1 juli 2022

Suzan & Freek en Miss Montreal

Dit concert heeft reeds plaatsgevonden.

De muzikale klik tussen de artiesten gaat ver terug. Suzan & Freek en Miss Montreal speelden in het verleden al veel samen en nadat ze te zien waren in de afleveringen van ‘Beste Zangers’ werd nogmaals duidelijk dat ze goed op elkaar ingespeeld zijn. Samen schreven ze het liedje ‘Alles’, dat Miss Montreal vorig jaar uitbracht als single. Aankomende zomer is het tijd voor een nieuw muzikaal hoogtepunt: optreden in de tuin van Paleis Soestdijk.

Het succes voor Suzan & Freek begon met het uitbrengen van hun eerste eigen liedje ‘Als Het Avond Is’. Sindsdien kwam de carrière van het duo in een stroomversnelling en scoorden ze hits als ‘Blauwe Dag’, ‘De Overkant’, ‘Weg Van Jou’ en ‘Goud’. Het duo ontving onder andere een Edison Award en platina plaat en stonden eerder de podia van Vrienden van Amstel en Concert at SEA.

Miss Montreal scoorde vorig jaar een grote hit met ‘Door De Wind’, die eveneens voortkwam uit het tv-programma ‘Beste Zangers’. Het is de kroon op haar vijftienjarige carrière, die begon met de single ‘Just A Flirt’. De zangeres gaf eerder een concert in de Heineken Music Hall (nu AFAS live) en speelde op festivals als Lowlands, Pinkpop en Concert at SEA.

Tickets & Info

Tickets

Staanplaatsen: €39,95
Zitplaatsen (tribune): €44,95
Mindervaliden: €39,95

Deze prijzen zijn incl. €2,95 servicekosten per concertkaart. Maximaal vier kaarten per bestelling. De officiële verkoop verloopt via Paylogic.

BESTELLEN

Extra’s

P-Paleis (dichtbij) : €19,50
Transferium Paleis (regulier) : €13,50

De prijzen van deze extra’s zijn incl. €1,50 servicekosten per item. De officiële verkoop verloopt via Paylogic.

BESTELLEN

Tijdschema

16:00 uur • Parkeerterreinen open
17:00 uur • Paleistuin geopend
17:00 uur • Vinyl-dj De Platenbakker
18:00 uur • Campfire
19:45 uur • Miss Montreal
21:30 uur • Suzan & Freek
23:00 uur • Verwacht einde show

* Tijdschema’s onder voorbehoud.

Plattegrond

Klik hier voor de plattegrond van dit concert.

Facebook Event

Laat weten dat je erbij bent, en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom dit concert.

Tickets op naam

Om zwarthandel tegen te gaan dienen alle tickets voor het concert gepersonaliseerd te worden. De link naar het personalisatie formulier ontvang je van Paylogic. Heb je jouw ticket al gepersonaliseerd maar ben je helaas verhinderd? Klik dan hier voor de naamwijzigingservice.

Voor meer informatie over het personaliseren, bekijk de veelgestelde vragen.

Royal Park Live