De Engelse singer-songwriter Tom Odell brak in 2012 definitief door met de hit ‘Another Love’. Zijn emotionele zang doet soms denken aan Jeff Buckley, al noemt hij zelf Elton John, Bob Dylan en Leonard Cohen als grote inspiratiebronnen. Reken maar dat naast hits als ‘Magnetised’ en ‘Grow Old With Me’ ook zijn prachtige nieuwe single ‘Go Tell Her Now’ door de Paleistuin klinkt deze zomer.

HAEVN

HAEVN scoorde een grote hit met debuutsingle ‘Finding Out More’ en later ook met ‘Bright Lights’ en ‘Back In The Water’. Onlangs gaf de band twee uitverkochte concerten in Koninklijk Theater Carré en speelde op festivals als Concert at SEA en Paaspop.

15:00: Parkeerterrein open

16:00: Terrein open

16:30: Aanvang voorprogramma’s

21:00: Tom Odell

23:00: Einde

Alle tijden zijn onder voorbehoud

Maak jouw Royal Park beleving compleet

Picknickbox

Maak je bezoek compleet met een picknickbox voor twee personen. Geniet van een krokante baguette voor twee personen belegd met een romige ERU smeerbare kaas, heerlijke hapjes en lekkere wijn van Hardys.

Bestel

Paleisbezoek

Het paleisbezoek geeft je een kijkje in de staatsievertrekken van het paleis en enkele privé-vertrekken van de laatste bewoners. De historische ruimtes zijn nog geheel intact en gedeeltelijk voorzien van de oude inventaris.

Bestel

Parkeerticket

Bestel je parkeerticket online. Zo ben je verzekerd van een parkeerplaats en bovendien betaal je maar €11,00 in plaats van €15,00 ter plekke.

Bestel
Informatie & Tickets

Tom Odell & HAEVN – Royal Park Live
Paleis Soestdijk
Zondag 14 juli 2019

Staanplaatsen: € 41,95 (incl. servicekosten)
Zitplaatsen: € 43,95 (incl. servicekosten)
Mindervaliden: € 41,95 (incl. servicekosten)

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 2,95 servicekosten per toegangskaart. Bekijk hier de plattegrond.
Je kunt maximaal vier tickets per order bestellen.

Mindervaliden podium
Het mindervalidenpodium bevindt zich linksvoor tribune C (zie plattegrond). Zowel de mindervalide bezoeker als de begeleider hebben een mindervalidenticket nodig.

Maak je bezoek aan Royal Park compleet met:
– Picknickbox voor 2 personen: €30,90 incl. servicekosten
– Paleisbezoek: €10,50 incl. servicekosten
– Parkeerticket: €11,- incl. servicekosten (€15,- ter plekke).

Servicekosten zijn €1,- voor extra aankopen.

Personaliseren
Om ervoor te zorgen dat bezoekers niet de dupe worden van zwarthandel, werken we met het personaliseren van tickets. Met deze informatie kunnen we je als bezoeker ook beter informeren over de show. Het op naam zetten van tickets is verplicht en bij de entree wordt gecontroleerd of de naam op het ticket overeenkomt met het ID-bewijs.

Hoe werkt het?
Kaarten personaliseren is mogelijk tot zondag 14 juli om 10:00 uur ’s ochtends. Voor het op naam zetten heb je deze gegevens nodig van alle personen: voornaam, achternaam, email-adres, geslacht en geboortedatum. Je ontvangt automatisch een mail van Paylogic om de tickets op naam te zetten.

 

De naam op het ticket wijzigen
Het kan natuurlijk zijn dat je je tickets al gepersonaliseerd hebt maar dat je om wat voor reden dan ook (ziekte/verhindering) niet het concert kan bezoeken. We hebben voor dit soort gevallen een naamwijzigingservice, waarmee je reeds gepersonaliseerde tickets op een andere naam kunt zetten. De kosten hiervoor zijn eenmalig €5,- en gebruik maken van de service is mogelijk tot zondag 14 juli om 10:00 uur ’s ochtends. Klik hier om naar de naamwijzigingsservice te gaan.

Vragen
Heb je een vraag over tickets? Neem dan contact op met Paylogic via customerservice.paylogic.com. Op de toegangsbewijzen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je hier bekijken.