Route en parkeren

Parkeren

Paleis Soestdijk is een bijzondere locatie, maar oorspronkelijk niet gebouwd als evemententerrein. De parkeerplaatsen liggen dan ook niet in de nabijheid van Paleis Soestdijk. Daarom worden er pendelbussen ingezet. Een pendelbus brengt je binnen 15 tot 30 minuten naar de ingang van de Paleistuin en weer terug. Vanaf sommige parkeerplekken rijden geen pendelbussen en is de loopafstand maximaal 20 minuten.

Een parkeerkaart kost 11 euro inclusief servicekosten wanneer je deze vooraf online bestelt en 15 euro ter plekke. Daarnaast ben je bij een online aanschaf verzekerd van een plekje. Het is niet mogelijk op eigen gelegenheid in de buurt te parkeren.

Route met de auto

Navigatie-adres: Amsterdamsestraatweg 42, Baarn

Neem op de A1 afrit 10 richting Soest. Zet daarna je navigatie uit en volg de borden ‘Parkeren Royal Park’. Wil je mensen afzetten of ophalen nabij Royal Park, volg dan de borden ‘Kiss & Ride’.

Ik kom met het OV

Kom je met de trein? Hou de website van NS in de gaten voor de meest actuele situatie op het spoor. Vanaf station Baarn loop je in ongeveer 20 minuten naar het Paleis. Geen zin om te lopen? Voor 2 euro brengt een pendelbus je naar de ingang van het terrein, en word je na afloop weer teruggebracht naar Station Baarn. Kijk voor actuele reisinformatie op 9292ov.nl

Ik kom met de fiets

Kom je uit de buurt? Dan raden we je aan om met de fiets te komen. Je staat dan niet in de file en bent het snelst bij de Paleistuin. Naast de ingang van Royal Park is een fietsenstalling aanwezig. Hier kun je gratis je fiets stallen. Bekijk de plattegrond om te zien waar de fietsenstalling is.