Grolsch Bierpakketten

Onze vrienden van Grolsch hebben drie mooie bierpakketten voor jou samengesteld. De ideale drankselectie voor bij de Royal Park Livestream. De prijs is inclusief verzendkosten en het pakket wordt bij je thuisbezorgd. Geen alcohol onder de 18.

Grolsch 5-Bieren Proeverij: €15,25

Geschenkverpakking met 5 bieren. Terwijl je met elkaar naar het live concert kijkt, kun je genieten van vijf mooie Grolsch bieren: Weizen 0,0%, Saison, Premium Pilsner (beugelfles), Weizen en Kanon.

Grolsch 3-Bieren Proeverij: €16,75

Geschenkverpakking Blond, Dubbel, Tripel + Gratis glas. Geniet van de unieke Grolsch Proeverij speciaalbieren tijdens het livestream concert. Grolsch Blond, Tripel en Dubbel in de iconische bruine beugelfles met een bijpassend Proeverij glas. Gebrouwen door meesterbrouwer Marc Janssen in de Proefbrouwerij van Grolsch.

Grolsch Beugelfles€17,75

Een 1,5 liter fles met het heerlijke Grolsch Premium pilsner om te delen met daarbij 2 passende glazen. Leuk en lekker als je met zijn tweeën van het concert geniet.

Alle prijzen zijn incl. service- en verzendkosten. Als je een bierpakket aanschaft ga je ermee akkoord dat jouw adresgegevens worden gedeeld met Grolsch ten behoeve van de verzending.

Bierpakket bestellen

Royal Park Live