Slinger

Help mee met het reduceren van CO2-uitstoot van Royal Park Live! Deel nu jouw lege autostoel(en) met andere fans via de widget op deze pagina. Samen rijden is veel gezelliger, beter voor je portemonnee én natuurlijk het milieu.

Een rit aanbieden
Deel je lege autostoel(en) in de widget op deze pagina. Klik op: rit aanbieden. Fans bij jou uit de buurt die een rit zoeken kunnen vervolgens via e-mail contact met jou zoeken met de vraag of ze mee mogen rijden. Als jij dit per mail aan hen bevestigt regelen jullie daarna onderling een handige plek om af te spreken én of jullie eventueel kosten willen delen zoals benzine of parkeren.

Meerijden
Ben je op zoek naar een rit om mee te rijden? Klik dan ook op de widget op deze pagina en vervolgens op aangeboden ritten. Zoek een rit bij jou in de buurt en geef aan dat je mee wilt rijden. Er wordt dan een e-mail verstuurd naar degene die de rit aanbiedt. Zodra deze persoon bevestigd per mail is jouw rit geregeld. Tip: laat in het veld van het persoonlijke bericht een leuk tekstje achter waarom je mee wilt rijden en jouw mobiele nummer.

Royal Park Live