Duurzaamheid

Als organisatie hechten we veel waarde aan thema’s als duurzaamheid. Op het terrein is dit voor bezoekers te merken aan onder andere het beker retoursysteem. Achter de schermen kijken we kritisch naar de keuze van leveranciers en partners en informeren we onze medewerkers over het belang van duurzaamheid.

Beker retoursysteem en recycling
Middels ons beker retoursysteem worden gebruikte plastic bekers afgevoerd in een mono afvalstroom om vervolgens gerecycled te worden.

Hoe werkt het beker retoursysteem?
– Bij de eerste bestelling van de drankjes betaal je met de bekermunt die je bij binnenkomst hebt ontvangen.
– Bij volgende bestellingen lever je jouw beker(s) in en betaal je enkel de drankjes
– Beker(s) kwijt? Dan betaal je naast voor de drankjes ook voor nieuwe beker(s)

Groene energie
Onze stroomleverancier zet volledig in op accu packs die met groene netspanning geladen worden. Onze voorkeur ligt bij groene energie en we streven er naar om het gebruik van aggregaten de komende jaren nog verder te verminderen. Momenteel maken we gebruik van aggregaten die werken op GTL Fuel Sale Diesel en biobrandstof proberen we zo min mogelijk vervuiling te veroorzaken.

Openbaar vervoer / rit delen
We adviseren onze bezoekers om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te reizen. Gratis busvervoer vanaf treinstation Baarn maakt dit voor hen aantrekkelijker. Daarnaast stimuleren we het delen van een autorit, voor de mensen die toch met de auto komen.

Royal Park Live