Toegankelijkheid

Toegankelijkheid en parkeren

Bezoekers die in het bezit zijn van een mindervalidenticket mogen dichtbij de ingang parkeren, vanaf deze parkeerplekken kom je gemakkelijk naar de ingang van het terrein. Hiervoor is wel een P-Paleis parkeerticket nodig, aan te schaffen via de webpagina van het desbetreffende concert. Meer informatie zal in aanloop naar Royal Park Live aan deze bezoekers per e-mail gecommuniceerd worden.

Het festivalterrein (klik hier voor de plattegrond) kent bij de entree een verharde ondergrond. Het festivalterrein zelf bestaat voor een groot deel uit gazon/grasveld, daardoor kunnen sommige plekken minder goed begaanbaar zijn. Er ligt een vlondervloer die vanaf de ingang naar het miva-deck loopt, dit zijn brede en obstakelvrije paden. Het mindervaliden-toilet is ook bereikbaar via deze vlondervloer. Omdat de vlondervloeren op het gazon liggen, kan dit op sommige plaatsen een hoogteverschil van zo’n 5 cm opleveren.

De binnenkomst van het publiek is verspreid en verloopt rustig. De uitloop is massaal en kan daardoor druk zijn. Wij adviseren daarom om na afloop van het concert bij vertrek even de drukte af te wachten.

Voorzieningen

Het festivalterrein is voorzien van aangepaste toiletten en een rolstoelvriendelijk podium, waar mensen met een lichamelijke beperking kunnen genieten van de optredens. Het mindervalidenplatform bevindt zich links naast tribune C (zie plattegrond). Zowel de mindervalide bezoeker als de begeleider hebben een mindervalidenticket nodig om gebruik te maken van dit platform. De EHBO-post is bereikbaar voor mensen met een beperking, waar men terecht kan voor medische hulp of verpleegkundige handelingen.

Wat mag er mee naar binnen?

Een hulphond is toegestaan, mits duidelijk zichtbaar is dat het een hulphond betreft. De hulphond dient te herkennen zijn aan het logo van de school op hun dekje of tuig. Mensen met een hulphond kunnen zich identificeren aan de hand van een pas van de school.

Een rollator is niet toegestaan op het terrein, deze kan bij de entree achtergelaten worden. Een scootmobiel mag niet mee naar binnen. Deze kan, op eigen risico, in de stalling geparkeerd worden.

Heb je een vraag?
Kijk bij onze Veelgestelde Vragen. Staat je vraag daar niet tussen en gaat je e-mail over tickets? Neem dan contact op met Paylogic, voor zaken die niet met tickets te maken hebben kun je terecht bij info@royalparklive.nl

 

Royal Park Live