Eten en drinken

(Deze informatie is van Royal Park Live 2022. Het is mogelijk dat deze informatie wijzigt in aanloop naar Royal Park Live 2023)

Uiteraard zijn er op Royal Park Live meerdere eetgelegenheden en is er een ruim aanbod aan eten en drinken verkrijgbaar.

Beemster tosti’s
‘Echte kaas komt uit de Beemster’ en vind je op Royal Park Live. Vanuit de Beemster foodtruck ‘Keetje Kaas’ worden de lekkerste tosti variaties geserveerd. Kies bijvoorbeeld voor een tosti met ham en kaas of kies voor een kaasbroodje of een kaas plankje met een selectie van de lekkerste Beemster kazen.
– vegetarisch

Hemelse Poffertjes
Met boter en suiker, met aardbeien en slagroom en toppings; de Hemelse Poffertjes smelten op de tong.

Magioni pizza’s
Een rijkelijk belegde pizzabodem van bloemkool, van de klassieker Margherita tot pittige Pepperoni.
– vegetarisch

Burgers
Ga voor de Black Angus burger of voor de speciale Beemster cheeseburger.

Patat
Er gaat niets boven een heerlijke puntzak patat.
– vegetarisch

Borrelhappen en snacks
Goede muziek en gezelligheid, daar kan een lekkere borrelhap of snack niet bij ontbreken. Verras je gezelschap met de heerlijke bourgondische bitterballen of chickenwings of verwen jezelf met knapperige loempia’s met chilisaus of een broodje bourgondische kroket.

Sap & salades
Een lekkere frisse aardbei of mango smoothie, een vullende pasta/tomaat salade of een wrap met hummus en gegrilde groenten. Er is een uitgebreid assortiment aan sappen en salades te vinden in de Paleistuin.
– vegetarisch – veganistisch – glutenvrij

Ijs
Zoek de verkoeling op en geniet van een oubliehoorn, sundea of swirl.

Grolsch speciale bierenbar en Café de Paris Wijnbar
Naast het reguliere drank assortiment kun je samen proosten met de Grolsch speciaalbieren en geniet je van prachtige wijnen bij de Café de Paris wijnbar.

 

Royal Park Live