Guus Meeuwis behoeft geen introductie. De Brabantse zanger vult elk jaar meerdere malen het Philips Stadion in Eindhoven en bracht afgelopen jaar het nieuwe album ‘Geluk’ uit. Daarnaast kennen we hem natuurlijk van hits als ‘Brabant’, Geef Mij Je Angst’ en ‘Het is een nacht’. Hij is ereburger van de provincie Noord-Brabant, maar op 5 juli is hij voor even koning op Paleis Soestdijk.

16:00: Parkeerterrein open

17:00: Terrein open

17:30: Aanvang voorprogramma’s

21:00: Guus Meeuwis

23:00: Einde

Alle tijden zijn onder voorbehoud

Maak jouw Royal Park beleving compleet

Picknickbox

Maak je bezoek compleet met een picknickbox voor twee personen. Geniet van een krokante baguette voor twee personen belegd met een romige ERU smeerbare kaas, heerlijke hapjes en lekkere wijn van Hardys.

Bestel

Paleisbezoek

Het paleisbezoek geeft je een kijkje in de staatsievertrekken van het paleis en enkele privé-vertrekken van de laatste bewoners. De historische ruimtes zijn nog geheel intact en gedeeltelijk voorzien van de oude inventaris.

Bestel

Parkeerticket

Bestel je parkeerticket online. Zo ben je verzekerd van een parkeerplaats en bovendien betaal je maar €11,00 in plaats van €15,00 ter plekke.

Bestel
informatie & tickets

Guus Meeuwis – Royal Park Live – Uitverkocht
Paleis Soestdijk
Vrijdag 5 juli 2019

Staanplaatsen: € 38,95 (incl. servicekosten)
Zitplaatsen: € 42,95 (incl. servicekosten)
Mindervaliden: € 38,95 (incl. servicekosten)

Dit concert is uitverkocht.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 2,95 servicekosten per toegangskaart. Bekijk hier de plattegrond.

Mindervaliden podium
Het mindervalidenpodium bevindt zich linksvoor tribune C (zie plattegrond). Zowel de mindervalide bezoeker als de begeleider hebben een mindervalidenticket nodig.

Maak je bezoek aan Royal Park compleet met:
– Picknickbox voor 2 personen: €30,90 incl. servicekosten
– Paleisbezoek: €10,50 incl. servicekosten
– Parkeerticket: €11,- incl. servicekosten (€15,- ter plekke).

Servicekosten zijn €1,- voor extra aankopen.

Personaliseren
Om ervoor te zorgen dat bezoekers niet de dupe worden van zwarthandel, werken we met het personaliseren van tickets. Met deze informatie kunnen we je als bezoeker ook beter informeren over de show. Het op naam zetten van tickets is verplicht en bij de entree wordt gecontroleerd of de naam op het ticket overeenkomt met het ID-bewijs.

Hoe werkt het?
Kaarten personaliseren is mogelijk tot en met 17 juni. Voor het op naam zetten heb je deze gegevens nodig van alle personen: voornaam, achternaam, email-adres, geslacht en geboortedatum. Je ontvangt automatisch een mail van Paylogic om de tickets op naam te zetten.

De naam op het ticket wijzigen
Het kan natuurlijk zijn dat je je tickets al gepersonaliseerd hebt maar dat je om wat voor reden dan ook (ziekte/verhindering) niet het concert kan bezoeken. We hebben voor dit soort gevallen een naamwijzigingservice, waarmee je reeds gepersonaliseerde tickets op een andere naam kunt zetten. De kosten hiervoor zijn eenmalig €5,- en gebruik maken van de service is mogelijk tot 24 uur voorafgaand aan het concert. Klik hier om naar de naamwijzigingsservice te gaan.

Vragen
Heb je een vraag over tickets? Neem dan contact op met Paylogic via customerservice.paylogic.com. Op de toegangsbewijzen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je hier bekijken.