Karsu – Kwintes 50% korting

Roxeanne Hazes

vrijdag 12 juli 2024

Karsu – Kwintes 50% korting

Roxeanne Hazes

Als lid van de personeelsvereniging van Kwintes ontvang je voor dit concert 50% korting. Vul de code kwintes24 in bij het bestelproces. Klik hier voor tickets.

Met haar betoverende stem, prachtige pianospel en veelzijdigheid heeft Karsu al vele concertzalen uitverkocht en harten over de hele wereld veroverd. Op 12 juli neemt de zangeres, die onder andere veel indruk maakte tijdens haar deelname aan het programma Beste Zangers, je in de tuin van Paleis Soestdijk mee in haar muzikale ontdekkingsreis. Van intieme nummers achter de piano tot aan aanstekelijke up-tempo nummers waarbij haar bandleden de sterren van de hemel spelen. Jazz, soul, blues en pop, alles komt voorbij.

Ook Roxeanne Hazes treedt deze dag op. Deze rasartiest is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een popdiva die rock, pop, r&b en levenslied mengt tot een geheel eigen stijl. Ook Roxeanne maakte indruk bij het tv-programma Beste Zangers en onlangs verscheen haar album ‘De Tijd Gaat Mooie Dingen Doen’, waar ze haar veelzijdigheid als artiest laat zien.

Tickets & Info

Tickets

Als lid van de personeelsvereniging van Kwintes ontvang je voor dit concert 50% korting. Vul de code kwintes24 in bij het afrekenproces.

Staanplaatsen: €54,95  €29,45 per ticket

Deze prijzen zijn incl. €3,95 servicekosten per concertkaart. De officiële verkoop verloopt via Paylogic.

Heb je een vraag over tickets? Neem dan contact op met Paylogic.

Parkeren

P-Paleis (dichtbij) : €18,-
Transferium Paleis (regulier) : €15,-

Parkeertickets 

De officiële verkoop verloopt via Paylogic.

Tickets

Tijdschema

16:00 uur: Parkeerterreinen open

17:00 uur: Terrein open met foodtrucks, DJ Single Fuifje en livemuziek door Campfire

19:30 uur: Roxeanne Hazes & band

21:00 uur: Karsu & band

23:00 uur: verwacht einde

Na afloop van het concert kun je nog nagenieten met Silent Disco Daisy. Nog even een dansje doen met een koptelefoon en muziek van DJ Single Fuifje.

Deze tijden zijn onder voorbehoud. 

Royal Park Live