Nile Rodgers & CHIC

Alain Clark

Reeds plaatsgevonden Donderdag 7 juli 2022

Nile Rodgers & CHIC

Alain Clark

Good Times, want niemand minder dan Nile Rodgers & CHIC komen naar Paleis Soestdijk. Mr. Rodgers stond als songschrijver en gitarist aan de wieg van talloze megahits als Le Freak, Let’s Dance, I’m Coming Out, Get Lucky en I Want Your Love.

De afgelopen jaren waren zij al hoogtepunten op onder meer North Sea Jazz, Lowlands en Concert at SEA. Een live show van Nile Rodgers & CHIC is een feest, met een dansgarantie van 100%.

Alain Clark staat donderdag 7 juli a.s. ook op het podium tijdens Royal Park Live. Bekend van hits als ‘Father & Friend‘, ‘Blow me Away‘ en ‘Back in my World‘ is de zanger, gitarist, componist, producer en vooral muzikant in hart en nieren niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene.

Tickets & Info

Tickets

Staanplaatsen €57,95
Zitplaatsen (tribune) €59,95
Mindervaliden €57,95

Deze prijzen zijn incl. €2,95 servicekosten per concertkaart. Maximaal vier kaarten per bestelling. De officiële verkoop verloopt via Paylogic.

Bestel

Extra’s

Parkeerkaart dichtbij €19,50
Parkeerkaart regulier €13,50

De prijzen van deze extra’s zijn incl. €1,50 servicekosten per item. De officiële verkoop verloopt via Paylogic.

Bestel

Tijdschema

16:00 uur • Parkeerterreinen open
17:00 uur • Royal Park Live terrein open
17:00 uur • Vinyl-dj De Platenbakker
18:00 uur • Campfire
19:45 uur • Alain Clark
21:15 uur • Nile Rodgers & CHIC

* Tijdschema’s onder voorbehoud

Plattegrond

Klik hier voor de plattegrond van dit concert.

Facebook Event

Laat weten dat je erbij bent, en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom dit concert.

Tickets op naam

Om zwarthandel tegen te gaan dienen alle tickets voor het concert gepersonaliseerd te worden. De link naar het personalisatie formulier ontvang je van Paylogic. Voor meer informatie over het personaliseren, bekijk de veelgestelde vragen.

Extra's

Parkeerkaart dichtbij

Voor het ultieme gemak parkeert u uw auto op het parkeerterrein naast Paleis Soestdijk. Binnen enkele minuten staat u aan de poort van de paleistuin, klaar om direct te beginnen aan uw dag op Royal Park Live. Let op: deze parking heeft gelimiteerde beschikbaarheid.

Meer informatie

Parkeerkaart regulier

De parkeergelegenheid naast het paleis is beperkt. Daarom worden er parkeerplaatsen ingericht in de nabije omgeving. U parkeert uw auto op 10 minuten lopen of (wanneer het parkeerterrein zich op verdere afstand bevindt) een korte rit met de pendelbus.

Meer informatie
Royal Park Live