Begin je Koninklijke avond in stijl, met een exclusief driegangendiner in Paleis Soestdijk. Voorafgaand aan het concert geniet je in de prachtige setting van het paleis van heerlijke maaltijden met bijpassende wijnen.
Je wordt vorstelijk ontvangen in de historische Stuczaal van Paleis Soestdijk, met een sprankelend aperitief en een verfijnde amuse. Daarna neem je plaats in de iconische Witte Eetzaal, waar je je, met uitzicht op de parkvijver, laat verwennen met culinaire creaties van topchefs. Alle gerechten worden begeleid door perfect afgestemde wijnen en drankjes. Hierna kun je gelijk door naar het concert. Een betoverende start van een onvergetelijke avond.
Dit exclusieve diner is een unieke ervaring voor een select gezelschap. Plaatsen zijn beperkt, dus reserveer je plek hieronder snel.
Let op: een dinerreservering is alleen mogelijk in combinatie met een toegangsticket voor het concert van die avond.
€126,95 euro per persoon, incl. servicekosten.
Reserveer hier voor een Paleis Diner voorafgaand aan:
3 juli: Guus Meeuwis – reserveer
4 juli: Suzan & Freek – reserveer
5 juli: KANE (unplugged) – reserveer
6 juli: The Teskey Brothers – reserveer
7 juli: Il Divo – reserveer
9 juli: Anastacia – reserveer
10 juli: Elbow – reserveer
11 juli: Chef’Special – reserveer
12 juli: Kraftwerk – reserveer
13 juli: Feelin’ Alright met Matthijs van Nieuwkerk en Sven Hammond – reserveer
Let op: Zonder geldig toegangsticket voor het Royal Park Live concert is het NIET mogelijk om het diner bij te wonen.
Inloop: 17:30 uur
Aanvang diner: 18:30 uur
Einde diner: +- 20:00 uur
Hierna kun je gelijk door naar het Royal Park Live concert.
Je parkeert je auto op de parkeerplaats van Royal Park Live. Via de ingang van het Royal Park Live terrein loop je via het tuinpad langs de Watertoren naar de vijver aan de achterzijde van het Paleis. Hier word je ontvangen voor het diner.
Heb je dieetwensen, allergieën of andere vragen? Geef deze dan vooraf door via arrangementen@royalparklive.nl
Feestelijk glas bubbels
Bonbon van gerookte heilbot | parelmoer | bladgoud
Bonbon van Bastiaanse Blaauwe | peer | witte chocolade
Burratta | tomaat | aardbei | groene gazpacho | crispy boekweit
Ambachtelijke minibroodjes | olijfolie | gezouten boter
Entrecote Dry Aged | verse kruiden crumble | zomers ‘groentengebak’ | crispy Parmaham | zachte peperjus*
*Vegetarisch alternatief: Parelgort risotto | asperges | gepocheerd ‘gouden’ ei | geroosterde enoki | truffelschuim
Vanille Charlotte met frambozen | bosvruchten | Sauternes crème | frambozen coulis
Tijdens het diner wordt er bij de gerechten een passend wijnarrangement geschonken.
Voor non-alcohol-liefhebbers is er een alcoholvrij alternatief.