Racoon

MEAU

Reeds plaatsgevonden Vrijdag 8 juli 2022

Racoon

MEAU

Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden tijdens Royal Park Live 2021. Het evenement heeft nu een nieuwe datum: vrijdag 8 juli 2022. Alle tickets blijven geldig. Alle ticketkopers hebben per e-mail bericht van ons ontvangen.

Racoon brak door met Love You More, bleef jarenlang scoren met songs als No Mercy, Took A Hit en Liverpool Rain, maar de grootste hit van de band kwam in 2012 naar boven: Oceaan. Dat het Zeeuwse viertal een graag geziene band op ieder podium is, is dan ook een flink understatement.

Racoon werkt momenteel aan een nieuw album, die voor het eerst volledig Nederlandstalig zal zijn. Eerste nieuwe single Het Is Al Laat Toch was meteen een schot in de roos.

MEAU staat in het voorprogramma van het concert van Racoon . MEAU brak door met haar Nummer 1 ‘Dat Heb Jij Gedaan’. Onlangs stond ze nog in het voorprogramma van Suzan & Freek in de Ziggo Dome. Aankomende zomer staat ze in de tuin van Paleis Soestdijk.

Tickets & Info

Tickets

Staanplaatsen €39,95
Zitplaatsen (tribune) €44,95
Mindervaliden €39,95 (uitverkocht)

— Je kunt je hier inschrijven voor de wachtlijst

Deze prijzen zijn incl. €2,95 servicekosten per concertkaart. Maximaal vier kaarten per bestelling. De officiële verkoop verloopt via Paylogic.

Bestel

Extra’s

P-Paleis (dichtbij) : €19,50
Transferium Paleis (regulier) : €13,50

De prijzen van deze extra’s zijn incl. €1,50 servicekosten per item. De officiële verkoop verloopt via Paylogic.

Bestel

Tijdschema

16:00 uur • Parkeerterreinen open
17:00 uur • Royal Park Live terrein open
17:00 uur • Vinyl-dj De Platenbakker
18:00 uur • Campfire
20:15 uur • MEAU
21:30 uur • Racoon
23:00 uur • Verwacht einde show

* Tijdschema’s onder voorbehoud.

Plattegrond

Klik hier voor de plattegrond van dit concert.

Facebook Event

Laat weten dat je erbij bent, en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom dit concert.

Tickets op naam

Om zwarthandel tegen te gaan dienen alle tickets voor het concert gepersonaliseerd te worden. De link naar het personalisatie formulier ontvang je van Paylogic. Heb je jouw ticket al gepersonaliseerd maar ben je helaas verhinderd? Klik dan hier voor de naamwijzigingservice.

Voor meer informatie over het personaliseren, bekijk de veelgestelde vragen.

Extra's

Parkeerkaart dichtbij

Voor het ultieme gemak parkeert u uw auto op het parkeerterrein naast Paleis Soestdijk. Binnen enkele minuten staat u aan de poort van de paleistuin, klaar om direct te beginnen aan uw dag op Royal Park Live. Let op: deze parking heeft gelimiteerde beschikbaarheid.

Meer informatie

Parkeerkaart regulier

De parkeergelegenheid naast het paleis is beperkt. Daarom worden er parkeerplaatsen ingericht in de nabije omgeving. U parkeert uw auto op 10 minuten lopen of (wanneer het parkeerterrein zich op verdere afstand bevindt) een korte rit met de pendelbus.

Meer informatie
Royal Park Live