Tom Jones

Mell VF

woensdag 10 juli 2024

Tom Jones

Mell VF

Met zijn wiegende moves en een dijk van een stem schrijft Tom Jones in de jaren ‘60 zijn naam met hoofdletters in de muziekgeschiedenis. In elk van de afgelopen vijf decennia scoorde hij wereldhits. Klassiekers als ‘It’s Not Unusual’, ‘Kiss’, ‘Delilah’, ‘What’s New Pussycat’, ‘I’ll Never Fall In Love Again’ en ‘Sex Bomb’… ze komen allemaal voorbij. Het voorprogramma wordt verzorgd door Mell VF.

Dit concert is uitverkocht. Op zoek naar een kaartje? Neem regelmatig een kijkje op de Resale Markt. Koop geen tickets op doorverkoop-websites als Viagogo, TopTicketShop, Budgetticket, Seatwave, Onlineticketshop, etc. Van deze tickets die via onofficiële kanalen worden verkocht kunnen wij de geldigheid niet garanderen. Daarnaast betaal je via deze websites vaak veel meer voor een toegangskaart dan de oorspronkelijke prijs. Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl.

Tickets & Info

RESALE PLATFORM

Inmiddels zijn de meeste concerten van dit jaar uitverkocht. Ben je nog op zoek naar een kaartje? Neem een kijkje op het officiële Resale Platform van Royal Park Live. Dit doorverkoop-systeem maakt het eenvoudig om veilig kaarten over te kopen.

Ook als je een kaartje hebt gekocht maar het optreden niet meer kunt bijwonen, kun je je kaartje aanbieden via dit platform.

Tickets

Staanplaatsen: €96,95
Zitplaatsen (tribune): €99,95
Mindervaliden: €96,95

Deze prijzen zijn incl. €3,95 servicekosten per concertkaart. De officiële verkoop verloopt via Paylogic.

Heb je een vraag over tickets? Neem dan contact op met Paylogic.

Parkeren

P-Paleis (dichtbij) : €18,-
Transferium Paleis (regulier) : €15,-

De officiële verkoop verloopt via Paylogic.

Samen reizen? Kijk op www.royalparklive.nl/slinger

Resale Platform

Tijdschema

In sommige media wordt verkondigd dat het tijdschema voor vanavond is aangepast. Dit is niet het geval. Het tijdschema blijft als volgt:

16:00 uur: Parkeerterreinen open

17:00 uur: Terrein open met foodtrucks, DJ Single Fuifje en livemuziek door Campfire

19:30 uur: Mell VF

21:00 uur: Tom Jones

23:00 uur: verwacht einde

Na afloop van het concert kun je nog nagenieten met Silent Disco Daisy. Nog even een dansje doen met een koptelefoon en muziek van DJ Single Fuifje.

Deze tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

 

Royal Park Live