Van Morrison

Special guest: Douwe Bob

Meer informatie volgt…

Van Morrison

Special guest: Douwe Bob

Royal Park Live 2020 gaat niet door. We zien u graag terug in de eerste twee weekenden van juli 2021. Er wordt momenteel bekeken of de concerten van Van Morrison en Douwe Bob een nieuwe datum kan krijgen in 2021.
Wanneer er duidelijkheid is over uw concertdag brengen we de hoofdkoper van de tickets per e-mail op de hoogte van de ticket- en restitutiemogelijkheden. We vragen u vriendelijk om ons de tijd te geven om dit uit te werken.

Drie jaar na zijn eerste bezoek aan Paleis Soestdijk komt Van Morrison terug naar Royal Park Live. Van The Man heeft sindsdien maar liefst vijf nieuwe albums uitgebracht. Genoeg redenen om deze Belfast Blueslegende nogmaals te verwelkomen in de paleistuin. Naast nieuw werk zullen ook klassiekers als Days Like This, Have I Told You Lately en Brown Eyed Girl de revue passeren.

Douwe Bob kun je kennen van tv (Eurovisie Songfestival 2016, De Beste Singer Songwriter van Nederland), maar je zou bijna missen dat Douwe inmiddels een sterk oeuvre aan popmuziek achter zijn naam heeft staan. Songs als Slow Down en Hold Me zijn al hits, en het zou zomaar kunnen dat recente singles als Shine en I Do dat hoogstwaarschijnlijk binnenkort ook zijn.

Tickets & Info

Meer informatie volgt…

Momenteel wordt per concertdag bekeken of het evenement eventueel opnieuw gepland kan worden in 2021. We werken er hard aan zo spoedig mogelijk duidelijkheid voor iedereen te verkrijgen. We vragen u vriendelijk om ons de tijd te geven om dit zo goed mogelijk voor u uit te werken.

Zodra we daar meer over weten, stellen we de hoofdkoper van de tickets per e-mail op de hoogte van de ticket- en restitutiemogelijkheden. We vragen u vriendelijk te wachten tot deze e-mail verstuurd is voor u om meer informatie gaat vragen via onze klantenservice.

Tickets

Staanplaatsen €61,95
Zitplaatsen (tribune) €71,95 (uitverkocht)
Mindervaliden €61,95 (uitverkocht)

Deze prijzen zijn incl. €2,95 servicekosten per concertkaart. Maximaal vier kaarten per bestelling. De officiële verkoop verloopt via Paylogic.

Extra’s

Parkeerkaart dichtbij €19,50 (uitverkocht)
Parkeerkaart regulier €13,50
Paleisbezoek €11,-

De prijzen van deze extra’s zijn incl. €1,50 servicekosten per item. De officiële verkoop verloopt via Paylogic.

Tickets op naam

Om zwarthandel tegen te gaan dienen alle tickets voor het concert gepersonaliseerd te worden. De link naar het personalisatie formulier ontvangt u van Paylogic. Heeft u uw ticket al gepersonaliseerd maar bent u helaas verhinderd? Klik dan hier voor de naamwijzigingservice.

Voor meer informatie over het personaliseren, bekijk de veelgestelde vragen.

Tijdschema

15:00 uur • Parkeerterreinen open
16:00 uur • Paleistuin open

Het volledige tijdschema wordt later bekendgemaakt.

Plattegrond

Klik hier voor de plattegrond van dit concert.

Facebook Event

Laat weten dat u erbij bent, en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom dit concert.

Royal Park Live