Info

Algemeen

Wanneer is Royal Park?

Royal Park Live 2019 vindt plaats van 4 t/m 14 juli

Wat is het tijdschema?

De tijdschema’s staan weergegeven op de concertpagina van het concert in kwestie.

Wat is het adres van Royal Park?

Het adres van Royal Park is Amsterdamsestraatweg 1, Baarn. Zet je navigatie uit wanneer je de verkeersborden “P ROYAL PARK” ziet en volg te allen tijden de aanwijzingen van de verkeersregelaars op.

Wat mag ik meenemen?

 • Petjes
 • Zonnebrand (max. 200 ml)
 • Non-professionele camera’s
 • Go Pro’s (zonder accessoires)
 • Aanstekers
 • Verrekijkers

Wat mag ik niet meenemen?

 • Paraplu’s (In geval van regen biedt hoofdsponsor ERU gratis poncho’s aan)
 • Eten en drinken
 • Vuurwerk
 • Messen / wapens
 • Professionele camera’s (camera’s met verwisselbare lens)
 • Selfie-sticks
 • Muziekinstrumenten
 • Action camera-accessoires
 • Professionele videoapparatuur
 • Stoelen / bankjes / krukjes / klapstoeltjes
 • Opblaaskussens
 • Huisdieren
 • Glas en blik

Er zijn geen lockers aanwezig, dus we raden je af grote tassen mee te nemen.

Bij twijfelgevallen beslist de security bij de ingang. Zij hebben altijd het laatste woord.

Wat nou als het regent?

Paraplu’s mogen niet mee het terrein op. Dit in verband met de veiligheid en om het zicht voor alle bezoekers te waarborgen.

In geval van regen zijn er dankzij onze partner Koninklijke ERU gratis poncho’s beschikbaar bij alle barren.

Mogen kinderen mee?

We hanteren een advies minimum toegangsleeftijd van 18 jaar. Jongeren onder de 18 dienen begeleid te worden door een meerderjarige. Elke bezoeker heeft een geldig toegangsbewijs nodig.

Tot hoe laat kan ik het terrein betreden?

Dit kan vanaf openingstijd (kijk voor de specifieke tijd op de concertpagina op deze website van het concert in kwestie). Entree is mogelijk tot aan het einde van het hoofdconcert.

Mogen plastic flesjes mee naar binnen?

Ja, dat mag. Plastic flessen zonder dop mogen mee naar binnen zolang deze leeg zijn bij de ingang. Er zijn watertappunten beschikbaar bij de toiletten.

Mijn vraag staat niet in deze lijst. Wat nu?

Als je het antwoord op jouw vraag niet terugvindt op deze website kun je contact met ons opnemen. Klik hier voor de contactmogelijkheden.

Waar moet ik zijn voor de gevonden voorwerpen?

Gevonden voorwerpen kunnen van 11 t/m 14 juli opgehaald worden bij de publiekskassa van Paleis Soestdijk, tussen 12:00 en 20:00 uur.

Van 16 juli t/m woensdag 31 juli kunnen gevonden voorwerpen opgehaald worden bij de publiekskassa tussen 10.30 en 17.00 uur. Op maandag is de kassa gesloten. Na 31 juli worden de spullen naar de kringloop gebracht.

Neem na 14 juli contact op met 035 541 2841 om na te vragen of jouw voorwerp gevonden is.

Tassenbeleid

Het is niet toegestaan grote tassen mee te nemen naar het concert. Tassen van formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik zijn wel toegestaan. Er zijn geen lockers aanwezig.

Huisregels

Bij het betreden van de concertlocatie ga je akkoord met de huisregels van Royal Park.

Locatie

Plattegrond

Hier kun je de plattegrond bekijken. Deze is onder voorbehoud van wijzigingen.

Zijn er lockers aanwezig?

Er zijn geen lockers aanwezig, dus we raden je af grote tassen mee te nemen. Bekijk hier in de huisregels wat je wel en niet mag meenemen.

Zijn er oordopjes verkrijgbaar?

Ja, we bieden via de bars gehoorbescherming aan.

Kan ik het paleis van binnen bekijken?

Ja, je kunt een paleisbezoek eenvoudig online reserveren. Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar.

Is er catering aanwezig?

Natuurlijk zijn er op Royal Park voldoende eet- en drinkgelegenheden. In de diverse foodtrucks vind je een verscheidenheid aan gerechten.

Je kunt er ook voor kiezen om vooraf een picknickbox te bestellen. Lekker picknicken op Koninklijke grond! De picknickbox bestel je eenvoudig samen met je ticket. De vooraf gereserveerde picknickboxen zijn op te halen bij de Picknickbox-balie vanaf openingstijd van het terrein tot aan de aanvang van het hoofdconcert.

Kan ik met pin of cash betalen?

Bij alle foodtrucks wordt met munten afgerekend. Deze munten kun je halen bij de muntbalie op het terrein, en kunnen zowel cash als met pin worden afgerekend.

Geen alcohol onder de 18

Op Royal Park zal er streng op worden toegezien dat er aan bezoekers onder de 18 geen drank wordt geschonken. Minderjarigen vanaf 18 jaar kunnen op het terrein op vertoon van hun legitimatie een polsbandje halen waarmee zij gerechtigd zijn om alcohol te drinken. Bij twijfel zal ook door barpersoneel om legitimatie worden gevraagd. Lees meer op www.nix.nl.

Overnachten

Op zoek naar een hotel om te overnachten? We kunnen Hilton Royal Parc Soestduinen aanbevelen. Het Hilton Hotel is vernoemd naar Paleis Soestdijk en met de Royale kamers en het Koninklijke ontbijt kun je de volgende dag nog even heerlijk nagenieten. Klik hier om te boeken.

Waar en wanneer kan ik mijn Picknickbox ophalen?

De vooraf gereserveerde picknickboxen zijn op te halen bij de Picknickbox-balie. Dit kan vanaf de opening van het terrein tot aanvang van het hoofdconcert.

Tickets

Waar kan ik tickets bestellen?

Kaarten voor Royal Park zijn alleen verkrijgbaar via www.royalparklive.nl.

Koop geen tickets op websites zoals Budgetticket, Seatwave, Onlineticketshop, Viagogo etc. Deze tickets zijn ongeldig en geven je geen toegang tot het terrein. Daarnaast betaal je via deze websites – vaak onbewust – veel meer voor een toegangskaart dan de oorspronkelijke prijs. Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl.

Welke tickets zijn er verkrijgbaar?

Er zijn zowel staan- als zitplaatsen verkrijgbaar. Bij keuze voor een zitplaats krijg je automatisch de beste zitplaatsen naast elkaar op de door jouw gekozen tribune toegewezen. Er zijn ook tickets voor het mindervalidenpodium beschikbaar.

Waarom moeten tickets gepersonaliseerd worden?

Om ervoor te zorgen dat bezoekers niet de dupe worden van zwarthandel, werken we met het personaliseren van tickets. Met deze informatie kunnen we je als bezoeker ook beter informeren over de show.

Personaliseren. Hoe gaat dat in zijn werk?

Voor het op naam zetten heb je deze gegevens nodig van alle personen: voornaam, achternaam, email-adres, geslacht en geboortedatum. Je ontvangt automatisch een mail van Paylogic om de tickets op naam te zetten.

Het op naam zetten van tickets is verplicht en bij de entree wordt gecontroleerd of de naam op het ticket overeenkomt met het ID-bewijs.

Ik heb een andere vraag over tickets.

Staat het antwoord op je vraag over tickets niet op deze pagina? Neem dan contact op met Paylogic. Hier vind je alle contactgegevens.

Ik heb al gepersonaliseerd maar ben verhinderd, wat nu?

Het kan natuurlijk zijn dat je jouw tickets al gepersonaliseerd hebt, maar je om wat voor reden (ziekte/verhindering) dan ook niet meer naar de show kunt. We hebben hiervoor een ‘naamwijzigingsservice’ waarmee je reeds gepersonaliseerde tickets op een andere naam kunt zetten. De kosten voor deze service zijn 5 euro per toegangskaart en dit kan tot 24 uur voor de show. Let op: Dit geldt alleen voor uitverkochte concerten.

Je vindt de naamwijzigingsservice in de informatie naast het ticketscherm van de desbetreffende show.

Verkeer en bereikbaarheid

Zijn er parkeerplekken aanwezig?

Ja er zijn parkeerplaatsen aanwezig, maar deze liggen niet in de nabijheid van het paleis. Daarom worden er vanaf sommige parkeerplaatsen pendelbussen ingezet. Een pendelbus brengt je binnen 10 tot 20 minuten naar de ingang van de Paleistuin en weer terug.

Bestel je parkeerticket vooraf online. Zo ben je verzekerd van een parkeerplek. Mindervaliden kopen een normale parkeerkaart. In de week vooraf krijgen mindervaliden een aparte parkeerinstructie toegestuurd.

De parkeerterreinen gaan op donderdag en vrijdag om 16:00 open, en op zaterdag en zondag om 15:00.

De pendelbussen rijden continu heen en weer tussen de parkeerterreinen en het paleis. Dit doen zij vanaf openingstijd tot 01:30 uur na het concert.

Wat is de route naar Royal Park met de auto?

Vanuit richting Utrecht/Almere
Navigatie-adres: Soestdijkerweg 10, Den Dolder
Neem op de A27 de afrit 32 richting Bilthoven/Maartensdijk. Zet daarna je navigatie uit en volg de borden ‘P Royal Park’.
Vanuit richting Amersfoort/Amsterdam
Navigatie-adres: Amsterdamsestraatweg 42, Baarn
Op de A1 neem je afrit 10 richting Soest. Zet daarna je navigatie uit en volg de borden ‘P Royal Park’.
Mindervaliden volgen de borden ‘MIVA’. Zij kunnen met een toegangsticket in combinatie met een gehandicaptenkaart én regulier parkeerticket parkeren op de ‘mindervaliden-parking’

Is Royal Park met OV bereikbaar?

Ja, Royal Park is goed met openbaar vervoer bereikbaar. We raden je aan de auto te laten staan en met het OV te komen. Vanaf Station Baarn loop je in 25 minuten naar het terrein. Ook rijden er pendelbussen naar het paleis. Voor 2 euro word je naar het terrein gebracht en na afloop weer teruggebracht naar het station. Kijk op ns.nl en 9292.nl voor actuele reisinformatie.

De pendelbussen rijden continu heen en weer tussen het station en het paleis, vanaf openingstijd van het terrein tot 01:30 uur na het concert.

Rijden de reguliere openbaar vervoer lijnen?

Ja, lijn 70 rijdt volgens de dienstregeling. Het is mogelijk dat de route aangepast is maar de normale halteplaatsen blijven in dienst.

Rijden er pendelbussen van het station naar het Paleis?

Ja, voor €2,00 brengt een pendelbus je naar de ingang van het terrein, en word je na afloop weer teruggebracht naar Station Baarn. Deze rijden continu heen en weer tussen het station en het paleis. De bussen zullen rijden vanaf openingstijd van het terrein tot 01:30 uur na het concert.

Is er een Kiss & Ride aanwezig?

Ja, hier kun je mensen ophalen en afzetten. De Kiss & Ride is aan de overzijde van het Paleis. Volg de borden Kiss & Ride.

Kan een taxi mij afzetten bij het terrein?

Ja, een taxi kan bezoekers afzetten bij de Kiss & Ride.

Is er een fietsenstalling aanwezig?

Ja, deze is aanwezig. We raden buurtbewoners aan zoveel mogelijk op de fiets te komen. Je hebt geen last van files, je stalt je fiets gratis op loopafstand van het terrein en bovendien is het ook nog eens milieuvriendelijker.

Mindervaliden

Zijn er speciale kaarten voor mindervaliden?

ja, er is een beperkt aantal kaarten voor het mindervalidenpodium beschikbaar. Het mindervalidenpodium bevindt zich linksvoor tribune C (zie plattegrond). Zowel de mindervalide bezoeker als de begeleider hebben een mindervalidenticket nodig.

Is er een mindervaliden parkeerplaats?

Er zijn parkeerplekken voor mindervaliden beschikbaar. In het bestelproces van je ticket selecteer je een normale parkeerkaart.  Je kunt dan met een toegangsticket in combinatie met een gehandicaptenkaart én regulier parkeerticket parkeren op de ‘mindervaliden-parking’.

Vanuit richting Utrecht/Almere
Neem op de A27 de afrit 32 richting Bilthoven/Maartensdijk. Zet daarna je navigatie uit en volg de borden “CREW + GASTEN + MIVA”.
Vanuit richting Amersfoort/Amsterdam
Op de A1 neem je afrit 10 richting Soest. Zet daarna je navigatie uit en volg de borden “CREW + GASTEN + MIVA”.